De Samsung Galaxy S24 Ultra nu met de Galaxy Watch6 LTE cadeau!

Oppo Find 7 opnieuw gelekt: foto’s tonen high-end smartphone en verpakking

Redactie
14 maart 2014, 14:11
1 min leestijd
Oppo Find 7 opnieuw gelekt: foto’s tonen high-end smartphone en verpakking
Oppo Find 7 foto's

Nieuwe uitgelekte Oppo Find 7 foto’s laten de high-end smartphone voor het eerst in het ‘echt’ zien, samen met de verpakking van het aankomende toestel. De Oppo Find 7 is het nieuwe vlaggenschip van het Chinese bedrijf, dat de afgelopen weken flink loopt te teasen.

Het toestel krijgt een minimalistisch design net een metalen frame en een dunne bezel (schermrand). De achterkant is gemaakt van stroef plastic (vergelijkbaar met Googles laatste Nexus-smartphone) en de Find 7 heeft ook een led aan de onderzijde om notificaties te tonen. Zo kan een groene led voor WhatsApp-berichten zijn, een lichtblauwe voor Twitter.

Lees verder na de advertentie.

Oppo Find 7 foto’s

Oppo Find 7 foto's

De verwachting is dat de Find 7 over een QHD-scherm (2560 bij 1440 pixels) van 5,5 inch krijgt, Snapdragon 800 of 801-chip met een quadcore-processor, 13 megapixel-camera, 3GB aan werkgeheugen en een 3000 mAh-accu krijgt. Eerdere geruchten gingen over een 50 megapixel-camera, maar dat wordt door velen in twijfel getrokken. Het is ook mogelijk dat de smartphone in twee versies komt: één met een normaal HD-scherm en een 13 megapixel-camera, en een tweede versie met een QHD-scherm en een 50 megapixel-camera. Ondanks de vele lekken – zo ook deze lek – is het nog steeds niet bekend of er één of juist twee versies komen.

Oppo Find 7 foto's

De Find 7 wordt op 19 maart gepresenteerd. We verwachten bij AndroidPlanet een adviesprijs van tussen de 399 en 499 euro, afgaande op de prijzen van eerdere Oppo-toestellen. Eerder kwam Oppo al met de Oppo N1, de smartphone die tevens officieel CyanogenMod ondersteunt. De Find 7 wordt daarbij in dezelfde doos en verpakking geleverd als de Oppo N1. De zwarte doos werd ook voor de megagrote smartphone met roteerbare camera gebruikt.

Laatste nieuws over de Find 7

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Oppo Find 7
Oppo Find 7

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu