Oppo Find 7Oppo is goed in teasen. Nadat de Chinese fabrikant eerder bekendemaakte dat de Find 7 een 2K-scherm, ofwel een quad-hd-scherm, krijgt, meldt het nu dat het aankomende vlaggenschip een 5,5 inch-scherm krijgt. De resolutie was echter al bekend: 2560 bij 1440 pixels. Wij kunnen niet op de Oppo Find 7 wachten.

En waarom kunnen wij niet wachten? Omdat Oppo erom bekend staat dat ze smartphones van hoge kwaliteit fabriceren voor een hele aantrekkelijke prijs. Onder andere de Oppo N1, die eveneens in een speciale CyanogenMod-versie beschikbaar is, is hier één van de voorbeelden van.

Oppo Fins 7: wat kunnen we nog meer verwachten?

Oppo-Find-7-hinted-to-sport-fast-Snapdragon-805-processor-LTE-and-2560x1440-pixels-5.7-displayNaast een qhd-scherm van 5,5 inch wordt ook een Snapdragon 805-chip verwacht. Dit is de opvolger van de Snapdragon 800 die beschikt over vier Krait-kernen met een kloksnelheid van maximaal 2,5GHz.

Daarnaast is het aankomende vlaggenschip van Oppo mogelijk voorzien van 3GB aan werkgeheugen en een flinke 4000 mAh-accu. Oppo is namelijk nooit zuinig geweest als het om het aantal mAh’s aankomt. De komende maanden zal de Find 7 beschikbaar worden, maar aanvankelijk eerst via de officiële website.

We verwachten bij AndroidPlanet een adviesprijs van tussen de 399 en 499 euro, afgaande op de prijzen van eerdere Oppo-toestellen.

Lees meer over de Find 7 van Oppo

via

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.