De Samsung Galaxy S22 5G nu tot €10 korting per maand op unlimited data!

2 dingen die we hebben geleerd van Googles nieuwe Pixel 3-teaser

Erwin Vogelaar
15 september 2018, 14:27
2 min leestijd
2 dingen die we hebben geleerd van Googles nieuwe Pixel 3-teaser

Google heeft een teaserwebsite gepubliceerd voor het Made By Google-evenement op 9 oktober. Door deze teaser weten we onder andere welke Pixel 3-kleuren er worden gekozen.

Lees verder na de advertentie.

Google Pixel 3-kleuren in nieuwe teaser

De afgelopen weken hebben we door verschillende lekken de nieuwe Google Pixel 3 al van alle kanten gezien. Nu plaatst Google een officiële teaser voor het toestel online. Op deze Japanse pagina is de vorm van een smartphone met een Google-logo erop te zien. Een duidelijke verwijzing naar de Pixel 3. Van deze pagina leren we twee dingen.

1. Pixel 3 komt binnenkort

Hoewel het eerste punt wellicht vanzelfsprekend is, bevestigt Google hiermee dat de Pixel 3 inderdaad binnenkort uitkomt. Tot nu toe wisten we alleen over het Made By Google-evenement op 9 oktober en hebben we verschillende lekken gezien rond de Pixel 3.

Dit jaar houdt Google ook een presentatie in Parijs. Dat kan erop wijzen dat het toestel in meer Europese landen wordt uitgebracht. Er is dus een kans dat de Pixel 3 in Nederland verschijnt.

2. Pixel 3 verschijnt in drie kleuren

Klik je op het Google-logo, dan verandert de kleur van de volledige website. Hiermee verwijst Google waarschijnlijk naar de drie verschillende kleuren waarin het toestel verkrijgbaar zal zijn. In dit geval wit, zwart en mintgroen. Net als de vorige Pixel-smartphones worden er twee tinten gebruikt aan de achterkant. Bovenin zit een donkerder vlak waar de camera in zit verwerkt.

De Pixel 2 verscheen ook in drie verschillende kleuren: wit, zwart en blauw. Google wijkt dus niet veel af van de vorige generatie, zowel in design als kleuren.

Op de hoogte blijven

Natuurlijk volgen we op Android Planet het laatste nieuws over de Pixel 3 op de voet. Op de hoogte blijven? Dat kan door onze Android Planet-app te downloaden. Schrijf je ook in voor onze nieuwsbrief om nieuws in je inbox te ontvangen.

Het laatste nieuws over Google

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Google Pixel 3
Google Pixel 3

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu