De Samsung Galaxy S23 nu extra scherp geprijsd!

Samsung Galaxy Watch 4 en 5 krijgen deze handige SmartThings-update

Mike Peek
8 maart 2023, 16:56
2 min leestijd
Samsung Galaxy Watch 4 en 5 krijgen deze handige SmartThings-update

Bezitters van een Samsung Galaxy Watch 4 of 5 kunnen een interessante SmartThings-app-update installeren. Daarmee bedien je je slimme huis nog gemakkelijker vanaf je pols. Dit moet je weten.

Lees verder na de advertentie.

SmartThings-update voor je Samsung Galaxy Watch

Samsung rolt een handige SmartThings-app-update uit voor de Galaxy Watch 4, Galaxy Watch 4 Classic, Galaxy Watch 5 en Galaxy Watch 5 Pro. Vanaf nu hoef je de app niet meer te openen om toegang te krijgen tot slimme apparaten en toepassingen in je huis. Je kunt op elk moment vanaf de wijzerplaat naar rechts vegen om SmartThings te activeren.

De update voegt ook een aantal toffe functies toe aan je horloge. Zo kun je livestreams bekijken van Ring- en Google Nest-camera’s die in je huis of bij de ingang hangen. Bovendien is het mogelijk om rechtstreeks te communiceren met bezoekers die voor de deur staan via de microfoon en speaker van de smartwatches.

Samsung Galaxy Watch 5

Ook kun je na het installeren van de SmartThings-update diverse slimme apparaten besturen met je Samsung Galaxy Watch. Je past bijvoorbeeld de ventilatorsnelheid van je luchtreiniger aan, opent of sluit de jaloezieën en stelt de temperatuur van je thermostaat in. Daarnaast gebruik je je horloge als afstandsbediening voor geselecteerde smart televisies van Samsung.

De update rolt gefaseerd uit. Je kunt in de Play Store kijken of je de SmartThings-app al kunt bijwerken naar de meest recente versie (v1.1.08).

SmartThings

Samsung Electronics Co., Ltd.

Gratis via Google Play

Meer over de Samsung Galaxy Watch 5

De Samsung Galaxy Watch 5 en Watch 5 Pro zijn de meest recente smartwatches van het Zuid-Koreaanse bedrijf. Vooral de duurdere variant heeft een betere accuduur dan voorheen, zoals je kunt lezen in onze review van de Galaxy Watch 5 (Pro). Toch zijn de vernieuwingen ten opzichte van de Galaxy Watch 4 verder beperkt. Bovendien haal je dat oudere horloge nu een stuk voordeliger in huis.

Wil je op de hoogte blijven van het laatste Samsung-nieuws? Download dan de gratis Android Planet-app en schrijf je in voor onze nieuwsbrief. Volg ons ook op Instagram, Twitter, Google Nieuws of Facebook.

Eerste indrukken: Samsung Z Fold 4, Flip 4, Galaxy Watch 5 en meer

Lees het laatste nieuws over Samsung:

Bron: Samsung
Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Samsung Galaxy Watch 4
Samsung Galaxy Watch 4

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu