Samsung Galaxy S23-serie: tot €800 terug bij inruil!

Update Samsung Galaxy S20-serie voor camera verbetert autofocus

Colin Baak
6 maart 2020, 9:12
2 min leestijd
Update Samsung Galaxy S20-serie voor camera verbetert autofocus

Er rolt weer een software-update uit voor de Samsung Galaxy S20-lijn. Gebruikers melden na het installeren ervan dat de autofocus een stuk beter werkt. In Nederland moeten we wachten op de toestellen tot de release op 13 maart

Update Samsung Galaxy S20-serie: verbeteringen voor camera

Kort na een specifieke S20 Ultra-update verschijnt nu ook een update voor de gehele Samsung Galaxy S20-serie. Dat meldt het Zuid-Koreaanse TizenHelp. De update rolt voor nu ook alleen uit in het thuisland van Samsung, omdat de toestellen daar al verkrijgbaar zijn. De update is zo’n 250MB groot en wordt aangeboden voor de Galaxy S20, Samsung Galaxy S20 Plus en S20 Ultra.

In de omschrijving van de update wordt gesproken over verbeteringen voor de camera en de functionaliteit daarvan. Gebruikers die al één van de toestellen hebben en de nieuwe software hebben geïnstalleerd, melden dat problemen met de autofocus en handmatige focus flink zijn afgenomen.

samsung galaxy s20 ultra review

Samsung heeft wereldwijd reviewmodellen toegestuurd naar journalisten en blogs om te testen. Die klaagden veelal over problemen met de focus tijdens het gebruik van de camera’s. Het goed kunnen focussen zorgt ervoor dat je objecten die je wil fotograferen ook daadwerkelijk scherp vastlegt.

De update zorgt ook voor verbeterde aanraakgevoeligheid van het scherm. Ook Android Planet merkte de autofocus-problemen op bij het reviewen van het Ultra-model.

Lees ook de uitgebreide Samsung Galaxy S20 Ultra review

Beschikbaarheid Samsung Galaxy S20

De S20-lijn is vanaf vandaag verkrijgbaar in onder andere de Verenigde Staten en India. In Nederland moeten we wachten tot 13 maart, de dag van de release. Een Galaxy S20 pre-order plaatsen is al wel mogelijk. Als je nu een bestelling plaatst voor de S20 Plus of S20 Ultra krijg je daarbij ook de Samsung Galaxy Buds Plus-oordopjes.

Het laatste nieuws over Samsung

Bron: TizenHelp
Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Samsung Galaxy S20
Samsung Galaxy S20

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu