Wolfgang AT-AS45Q1: goedkope Aldi-telefoon met meer opslag morgen te koop

Wolfgang AT-AS45Q1De Wolfgang AT-AS45Q1, de opvolger van de AT-AS45Q die eerder dit jaar verscheen, is vanaf morgen verkrijgbaar  bij de Aldi. Het toestel heeft meer opslagruimte, maar is verder identiek aan zijn voorganger. Ook dit model, dat te koop is voor 139 euro, beschikt over een 4,5 inch-scherm met een resolutie van 960 bij 540 pixels. Het betreft een ips-paneel, dus wat kijkhoeken en kleurreproductie betreft  zit het wel snor.

Onderhuids vinden we een 1,3GHz-quadcore-processor van MediaTek (MT6582M), die wordt bijgestaan door 1GB aan werkgeheugen. De opslagruimte bedraagt 8GB en is uitbreidbaar tot 32GB met behulp van een geheugenkaartje. Ga je het toestel zakelijk en privé gebruiken, dan is het handig om te weten dat er ruimte is voor twee simkaarten. 4G-ondersteuning is helaas niet aanwezig.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

Wolfgang AT-AS45Q1 specs en alternatieven

Motorola Moto G2 AndroidPlanet memberDe Wolfgang AT-AS45Q1 draait standaard op  Android 4.4 (KitKat) en heeft twee camera’s aan boord. Aan de achterzijde vind je een 8 megapixel-camera met een ledflitser en autofocus en aan de voorzijde een 2 megapixel-camera met fixed focus. De batterij heeft een capaciteit van 2050 mAh en het toestel meet 132 x 68 x 10,8 millimeter. Het gewicht bedraagt inclusief batterij 158 gram.

De nieuwe Aldi-telefoon is redelijk goed voorzien, al zijn er in deze prijsklasse de nodige concurrenten. Wat te denken van bijvoorbeeld de Motorola Moto G en Moto E; allebei toestellen met een goed scherm en prima prestaties. In combinatie met een abonnement haal je de telefoons gratis in huis, zoals je ziet in het overzicht hieronder.

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.