De Samsung Galaxy S23 nu extra scherp geprijsd!

Samsung Galaxy J7 (2017)

Samsung Galaxy J7 (2017): groots in elk opzicht

De Galaxy J7 (2017) is een koning onder de goedkopere smartphones. Het toestel is uitgerust met een fors scherm, zeer krachtige hardware en een flinke accu. Het enige wat niet groot is, is de prijs: je betaalt namelijk honderden euro’s minder dan voor een vlaggenschip. Dat terwijl je wel van vrijwel alle gemakken voorzien bent.

Deze voordelige mobiele telefoon is onderdeel van de Galaxy J-reeks, die bestaat uit verschillende betaalbare toestellen met weinig fratsen. Wil je liever een iets kleiner model, dan kun je ook voor de Galaxy J3 (2017) of Galaxy J5 (2017) kiezen. Die zijn bovendien goedkoper. Dit toestel is een opvolger van de Galaxy J7 (2016) en biedt onder andere een verbeterde camera en metalen design.

De Samsung Galaxy J7 (2017) in vogelvlucht

  • 5,5 inch amoled-scherm met resolutie van 1920 bij 1080 pixels
  • 13 megapixel-camera achterop én voorop, beide voorzien van flitser
  • Loopt op Android 7.0, vingerafdrukscanner voorop
  • 1,6GHz octacore-processor, 3GB werkgeheugen
  • 16GB opslagruimte ingebouwd, uitbreidbaar met micro-sd-geheugenkaart

Meer over de Samsung Galaxy J7 (2017)

De meeste mensen hebben er inmiddels vrede mee dat de accu van een smartphone hooguit een dag meegaat. Zelfs bij vrij zuinig gebruik valt het aan te raden om je toestel elke dag wel weer even op te laden. Samsung lost dat op door in de Galaxy J7 (2017) gewoon een hele grote accu te stoppen. De capaciteit is een zeer ruime 3600 mAh, waarmee je makkelijk meerdere dagen zonder opladen kan.

Zowel voorop als achterop vind je een 13 megapixel-camera, waarmee je prima foto’s schiet. Dat niet alleen, beide camera’s zijn van een led-flitser voorzien. Dat betekent dat je ook in situaties met weinig licht nog haarscherpe foto’s kunt schieten. Selfies in het donker? Dat is voor deze budgettopper geen probleem.

Wel is het toestel relatief prijzig. Hoewel de Galaxy J-serie de goedkoopste smartphones van Samsung biedt, is de J7 de duurste van de reeks. Wil je wat tientjes extra besparen, dan kun je beter voor de Galaxy J3 of J5 gaan. Ook de Motorola Moto G5 Plus biedt vergelijkbare hardware voor een lagere prijs.

Samsung Galaxy J7 (2017) deals

Los toestel Refurbished

Lees verder na de advertentie.

Gebruikers reviews Samsung Galaxy J7 (2017)

0

nog geen reviews

Beoordeling

5 sterren
0 reviews
4 sterren
0 reviews
3 sterren
0 reviews
2 sterren
0 reviews
1 ster
0 reviews

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu