Samsung Galaxy S23 FE

Let op: Samsung heeft de Galaxy S23 FE nog niet officieel aangekondigd. De informatie op deze pagina is gebaseerd op betrouwbare geruchten.

De Samsung Galaxy S23 FE is een betaalbare high-end smartphone met een mooi oled-scherm en een snelle processor. Op deze pagina vertellen we je alles over het toestel.

Lees verder na de advertentie.

Samsung Galaxy S23 FE: dit moet je weten

Wil je een goede smartphone, maar vind je de echte vlaggenschepen te duur? Dan is de Samsung Galaxy S23 FE misschien een goede keuze. Het gaat om een minder dure versie van de normale Galaxy S23, die veel pluspunten behoudt. Zo krijg je een kleurrijk oled-scherm met een hoog contrast. Dankzij de verversingssnelheid van 120Hz geniet je van soepele beelden als je bijvoorbeeld door sociale media scrollt.

Volgens geruchten draait de S23 FE op een Exynos 2200-chip. Dat is een rappe processor die ook in de Nederlandse Galaxy S22-smartphones zat. Hij is wel wat minder snel dan de Snapdragon 8 Gen 2-chip in de Galaxy S23, maar dat verschil merk je in de praktijk alleen als je loodzware games speelt. Waarschijnlijk krijg je minimaal 6GB RAM en 128GB opslagruimte.

samsung galaxy s21 fe review
De Samsung Galaxy S21 FE

Vier camera’s, redelijk grote accu

Een voordeel van de Galaxy S23 FE ten opzichte van bijvoorbeeld de Galaxy A54 is de aanwezigheid van een telecamera. Daarmee zoom je 3x in zonder kwaliteitsverlies. Ook is er een groothoeklens aanwezig voor wijdere plaatjes. Verder heeft Samsung de hoofdcamera vernieuwd. Die beschikt nu over een resolutie van 50 megapixel en schiet vooral in het donker mooiere plaatjes dan voorheen.

De accucapaciteit van deze Samsung bedraagt 4500 mAh. Dat is anno 2023 niet overdreven groot, maar waarschijnlijk kom je er dag wel mee door. Opladen gaat met maximaal 25 Watt. De lader dien je zelf aan te schaffen, want hij zit niet in de doos. Ook draadloos accusap tanken is mogelijk en wel met een snelheid van 15 Watt.

Beschikbaarheid en prijzen

Het is nog niet zeker dat Samsung de Galaxy S23 FE daadwerkelijk uitbrengt. Geruchten hierover spreken elkaar tegen. Als dat wel gebeurt, kunnen we hem vermoedelijk in de tweede helft van 2023 verwachten. De instapversie van zijn voorganger, de Galaxy S21 FE, had in Nederland een adviesprijs van 749 euro. Inmiddels haal je dat toestel voor ongeveer 500 euro in huis.

Lees verder na de advertentie.

Gebruikers reviews Samsung Galaxy S23 FE

0

nog geen reviews

Beoordeling

5 sterren
0 reviews
4 sterren
0 reviews
3 sterren
0 reviews
2 sterren
0 reviews
1 ster
0 reviews

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu