De Samsung Galaxy S23 nu extra scherp geprijsd!

Samsung Galaxy Z Flip 6

Let op: Samsung heeft de Galaxy Z Flip 6 nog niet aangekondigd. De informatie op deze pagina is gebaseerd op betrouwbare geruchten.

De Samsung Galaxy Z Fold 6 is een high-end klaptelefoon met een snelle processor en een verbeterde hoofdcamera. Op deze pagina lees je meer.

Lees verder na de advertentie.

Samsung Galaxy Z Flip 6: dit moet je weten

Zoek je een smartphone met een groot scherm, maar moet hij wel makkelijk in je broekzak passen? Dan is de Samsung Galaxy Z Flip 6 iets voor jou. Deze klaptelefoon volgt de Galaxy Z Flip 5 op en heeft grotendeels hetzelfde ontwerp. Door hem dicht te vouwen hou je een klein pakketje over dat weinig ruimte inneemt.

Het scherm aan de binnenzijde is weer 6,7 inch groot en heeft een verversingssnelheid van 120Hz voor soepele beelden. Vermoedelijk ligt de helderheid boven de 2000 nits, zodat je de telefoon ook in de felle zon gemakkelijk kunt aflezen.

Bij de Flip 5 koos Samsung voor een flink groter 3,4 inch-scherm aan de buitenkant. Daardoor is het makkelijker om je notificaties te checken of een selfie te maken met de camera’s aan deze kant. Je kunt er zelfs sommige apps op draaien. Dit tweede scherm zal bij de Flip 6 minstens net zo groot zijn.

Samsung Galaxy Z Flip 5

De Samsung Galaxy Z Flip 5

De telefoon draait op een Snapdragon 8 Gen 3-chip, die zelfs zware games fluitend aankan. In het dagelijks gebruik zul je overigens weinig verschil merken met zijn voorganger, die ook al erg snel was. Er zit minstens 8GB RAM in het toestel en 256GB opslagruimte.

Volgens geruchten krijgt de nieuwe Flip een nieuwe 50 megapixel-hoofdcamera. Dat zou een flinke stap omhoog zijn ten opzichte van de 12 megapixel-camera op de Flip 5. Daarnaast is er een groothoeklens aanwezig voor wijdere kiekjes.

Het toestel draait op Android 14 met daaroverheen de eigen One UI-skin van Samsung. Je mag vier grote Android-upgrades verwachten en vijf jaar lang beveiligingspatches die hackers buiten de deur houden.

Verkrijgbaarheid en prijzen

Waarschijnlijk lanceert Samsung de Galaxy Z Flip 6 in de zomer van 2024. Wat het toestel gaat kosten is nog niet bekend. De Z Flip 5 had een startprijs van 1199 euro, maar haal je inmiddels voor € 844,- in huis. We hopen dat zijn opvolger ongeveer even duur is.

Lees verder na de advertentie.

Gebruikers reviews Samsung Galaxy Z Flip 6

0

nog geen reviews

Beoordeling

5 sterren
0 reviews
4 sterren
0 reviews
3 sterren
0 reviews
2 sterren
0 reviews
1 ster
0 reviews

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu