Sony Xperia XA2 Ultra

1/1

Pluspunten

  • Grote accu gaat langer dan een dag mee
  • Groot scherm van 6 inch met full hd-resolutie
  • Dubbele selfiecamera met groothoeklens

Minpunten

  • Groot scherm niet voor iedereen
  • Aan de dure kant

Dit moet je weten over de Sony Xperia XA2 Ultra

De Sony Xperia XA2 Ultra is een forse midranger en tevens de grotere broer van de Xperia XA2. Het toestel heeft een groot 6 inch-scherm, snelle hardware en een dubbele selfiecamera aan de voorkant. De Xperia XA2 Ultra is bovendien uitgerust met een scherm dat van rand tot rand loopt, wat zorgt voor een fraaie kijkervaring.

Lees verder na de advertentie.

Onderscheidend: groot scherm

De Xperia XA2 Ultra heeft een groot scherm van 6 inch. Dat maakt het één van de grootste toestellen in de middenklasse, en ideaal voor mensen die veel series of films op hun smartphone kijken. Door de gebruikte full hd-resolutie is het toestel ook geschikt voor het lezen van tekst, want op deze resolutie zijn letters haarscherp.

De Xperia XA2 Ultra is één van de eerste Sony-smartphones met een scherm dat van rand tot rand loopt. Dat maakt het een minder lomp toestel om vast te houden. Toch blijft het een grote smartphone: je kunt ‘m niet met één hand bedienen.

Sony Xperia XA2 Ultra

Sony heeft het toestel daarnaast voorzien van een flinke 3580 mAh-accu. Volgens het bedrijf is dit de grootste accu die Sony ooit in een smartphone gestopt heeft. Een gemiddelde gebruiker zal dan ook langer dan een dag doen met één acculading, terwijl intensieve gebruikers snel kunnen bijladen met Quick Charge.

Dubbele selfiecamera

Aan van de voorkant van de Xperia XA2 Ultra zit een dubbele camera, met een sensor van 16 en een van 8 megapixel. Die eerste sensor heeft bovendien optische beeldstabilisatie, wat handig is als je selfies maakt terwijl je in beweging bent. De 8 megapixel-camera heeft een groothoeklens, zodat je makkelijk een hele groep op de foto zet. De camera aan de achterkant kan daarnaast filmen in 4K, met slowmotion-functie.

Onder de motorkap komt de Xperia XA2 Ultra prima mee met andere toestellen uit de middenklasse. Met de Snapdragon 630-chip heb je meer dan genoeg kracht voor alledaagse apps. Ook games zijn geen enkel probleem. Bovendien is 4GB aan werkgeheugen ook genoeg voor het snel schakelen tussen zware apps.

Deze smartphone koop je als… je een groot scherm wil voor een lage prijs. De Xperia XA2 Ultra heeft een groter scherm dan veel vlaggenschepen, maar kost een stuk minder.

Lees verder na de advertentie.

Gebruikers reviews Sony Xperia XA2 Ultra

0

nog geen reviews

Beoordeling

5 sterren
0 reviews
4 sterren
0 reviews
3 sterren
0 reviews
2 sterren
0 reviews
1 ster
0 reviews

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu