De Samsung Galaxy S23 Ultra nú hoge korting + € 200 cashback

Sony Xperia ZR

8

Sony Xperia ZR: nieuwe waterdichte toptelefoon van Sony

De Xperia ZR is de waterdichte smartphone van Sony. Met de Sony Xperia ZR kun je onderwater filmen en met je telefoon een frisse duik nemen. Ook heeft het toestel een wat kleiner 4,5 inch-scherm, dat velen handzamer vinden werken.

De Xperia Z, het toptoestel van Sony in 2013, was stof- en krasbestendig, maar dat vond Sony niet genoeg. Daarom bracht het Japanse bedrijf enkele maanden later de Xperia ZR uit: een compleet waterdichte smartphone waarmee je een duik kunt nemen en alles wat je onder het water ziet kunt opnemen. De telefoon is iets dikker dan de Xperia Z en heeft een kleiner scherm met een lagere resolutie. Dat geeft echter niet, want het scherm is nog steeds bloedmooi en velen vinden het formaat van 4,5 inch beter te besturen – zeker als je aan het zwemmen bent.

Lees verder na de advertentie.

Conclusie Sony Xperia ZR review

Sony’s waterdichte broertje Xperia ZR is wat Android Planet een prima keuze als je op zoek bent naar een nieuwe Android-telefoon. Zijn specificaties blinken nergens écht in uit, maar als je prijs naast de kwaliteit naast elkaar houdt, haal je met de Xperia ZR een fijne aankoop in huis. De stevige (waterdichte) behuizing van de Xperia ZR is dan wel niet de allermooiste op de markt tegenwoordig, maar wij vinden het stiekem wel fijn als je toestel al een beetje stevig is zonder dat je er een vaak wat te grote case omheen hoeft te doen. De Sony Xperia ZR heeft volgens ons dan ook een goede balans tussen bruikbaarheid, stevigheid en die stiekem toch belangrijke looks weten te vinden.

→ Lees ook onze uitgebreide Sony Xperia ZR review.

Lees verder na de advertentie.

Gebruikers reviews Sony Xperia ZR

0

nog geen reviews

Beoordeling

5 sterren
0 reviews
4 sterren
0 reviews
3 sterren
0 reviews
2 sterren
0 reviews
1 ster
0 reviews

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu