Zo transfer je meerdere Pokémon tegelijk naar Professor Willow

Erwin Vogelaar
10 december 2016, 9:56
2 min leestijd
Zo transfer je meerdere Pokémon tegelijk naar Professor Willow

Sinds de Pokémon GO transfer-update is het mogelijk om meerdere Pokémon tegelijk naar Professor Willow te sturen. Erg handig voor de talloze pidgey’s en rattata’s die je vangt.

Lees verder na de advertentie.

Pokémon GO transfer

Het vervelendste onderdeel van het spelen van Pokémon GO is toch wel het transferen van overbodige Pokémon. Omdat je genoeg candy nodig hebt voor een evolutie, zul je de meeste beestjes die je vangt naar Professor Willow moeten sturen. We hebben geen idee wat hij vervolgens met de Pokémon doet, maar je krijgt er in ieder geval een candy voor terug. Lang moest dit transferen per Pokémon gaan en dat is saai en traag. Zeker als je met een Pokémon GO Plus speelt, kom je thuis met een flinke lading pidgey’s en rattata’s waar je veel te veel tijd in moet stoppen om ze één voor een weg te sturen. Dit hoeft nu gelukkig niet meer.

Sinds de transfer-update van Pokémon GO is een functie toegevoegd waardoor je meerdere Pokémon tegelijk naar de professor kunt sturen. Dit is heel makkelijk. Je gaat naar het overzicht van alle Pokémon die je gevangen hebt, waar je normaal ook de beestjes één voor één wegstuurt. Je tikt hier nu echter niet op een Pokémon, maar je houdt het beestje eventjes ingedrukt.

pokémon go transfer

Vervolgens verschijnt er een groen vakje om de Pokémon. Dit betekent dat het beestje geselecteerd is om te transferen. Nu kun je door op andere Pokémon te tikken er meer toevoegen. Ook deze Pokémon krijgen dan een groen vakje. Heb je per ongeluk een verkeerde Pokémon gekozen, dan tik je er weer op om het groene vakje te verwijderen. Ben je tevreden met je selectie, dan druk je onderin het scherm op ‘transfer’ en dan zijn ze weg. Het cijfer op de transferknop geeft aan hoeveel Pokémon je geselecteerd hebt.

Download Pokémon GO in Google Play (gratis)

Lees het laatste nieuws over Pokémon GO

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu