Nog heel even en de Samsung Galaxy S8 en Galaxy S8 Plus zijn eindelijk in Nederland verkrijgbaar. In onze videoreview laten we je onder meer zien of het voorkantvullende scherm meer dan alleen mooi is.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

Bekijk de Samsung Galaxy S8 videoreview

Misschien wil je de Samsung Galaxy S8 eerst nog even in actie zien voor je hem in huis haalt. Of je hebt de knoop al doorgehakt, maar je bent benieuwd naar wat er allemaal verbeterd is. In bovenstaande video praten Lars en Thomas je in vijf minuten bij over de belangrijkste features van de Galaxy S8.

Natuurlijk is het 5,8 inch-scherm het opvallendst. Dat grote scherm loopt door in de randen en neemt daarmee bijna de hele voorkant in. Maar ook de virtuele assistent Bixby, de indrukwekkende camera’s voorop én achterop en de krachtige hardware zijn het benoemen waard. Meer weten? Dan kun je ook onze Samsung Galaxy S8 review in tekstvorm teruglezen.

Enthousiast geworden na onze review? Als je vandaag bestelt heb je de Galaxy S8 vanaf 28 april in huis. Via onze prijsvergelijker kun je op zoek naar de beste aanbiedingen voor een losse Galaxy S8, of een variant met abonnement.

Heb je meer interesse in de Galaxy S8 Plus? Dit model beschikt over een groter 6,2 inch-scherm en een grotere accu. Verder beschikt de S8 Plus over identieke hardware. Bekijk de beste actuele Galaxy S8 Plus aanbiedingen, ook als je op zoek bent naar een los toestel.

Lees het laatste nieuws over Samsung

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.