Samsung Galaxy S23-serie: tot €800 terug bij inruil!

Samsung Galaxy S8 videoreview: de 5 belangrijkste features

Thomas Haenen
19 april 2017, 13:37
1 min leestijd

Nog heel even en de Samsung Galaxy S8 en Galaxy S8 Plus zijn eindelijk in Nederland verkrijgbaar. In onze videoreview laten we je onder meer zien of het voorkantvullende scherm meer dan alleen mooi is.

Bekijk de Samsung Galaxy S8 videoreview

Misschien wil je de Samsung Galaxy S8 eerst nog even in actie zien voor je hem in huis haalt. Of je hebt de knoop al doorgehakt, maar je bent benieuwd naar wat er allemaal verbeterd is. In bovenstaande video praten Lars en Thomas je in vijf minuten bij over de belangrijkste features van de Galaxy S8.

Natuurlijk is het 5,8 inch-scherm het opvallendst. Dat grote scherm loopt door in de randen en neemt daarmee bijna de hele voorkant in. Maar ook de virtuele assistent Bixby, de indrukwekkende camera’s voorop én achterop en de krachtige hardware zijn het benoemen waard. Meer weten? Dan kun je ook onze Samsung Galaxy S8 review in tekstvorm teruglezen.

Enthousiast geworden na onze review? Als je vandaag bestelt heb je de Galaxy S8 vanaf 28 april in huis. Via onze prijsvergelijker kun je op zoek naar de beste aanbiedingen voor een losse Galaxy S8, of een variant met abonnement.

Samsung Galaxy S8

Samsung Galaxy S8 prijzen vergelijken

Bekijk product

Los nieuw

€ 293,95

Bekijken

Los refurbished

€ 151,99

Bekijken
Samsung Galaxy S8

Samsung Galaxy S8 prijzen vergelijken

Bekijk product

Los nieuw

€ 293,95

Bekijken

Los refurbished

€ 151,99

Bekijken

Heb je meer interesse in de Galaxy S8 Plus? Dit model beschikt over een groter 6,2 inch-scherm en een grotere accu. Verder beschikt de S8 Plus over identieke hardware. Bekijk de beste actuele Galaxy S8 Plus aanbiedingen, ook als je op zoek bent naar een los toestel.

Samsung Galaxy S8 Plus

Samsung Galaxy S8 Plus prijzen vergelijken

Bekijk product

Los nieuw

€ 297,23

Bekijken

Los refurbished

€ 165,99

Bekijken

Lees het laatste nieuws over Samsung

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu