Video: Google Assistent traag? Zo los je het op!

Colin Baak
6 mei 2022, 11:03
1 min leestijd
YouTube video player

In de video van deze week vertellen we je alles over Google Assistent die traag is bij veel mensen en natuurlijk hoe je dat kunt oplossen. Pak je smartphone er dus alvast maar bij!

Lees verder na de advertentie.

Video Google Assistent traag: zo wordt ‘ie weer sneller

De Google Assistent is de slimme digitale butler van de zoekgigant. Gebruiken kun je ‘m met allerlei apparaten waaronder je smartwatch, telefoon of slimme televisie. Het kan echter dat ‘ie niet zo snel werkt als in het begin. Op het internet lezen we veel klachten over een trage assistent en ook op de redactievloer hadden we daar last van.

Tot nu, want er is een makkelijke oplossing voor het probleem. Je kunt namelijk ‘niet gebruikte Google-apparaten’ weggooien uit je geschiedenis en dat is de bron van het probleem. Gebruik jij al je leven lang apparaten waarop je inlogt met je Google-account dan kan die lijst lang zijn, ellenlang. Dat alles vertraagt de werking van het slimme hulpje!

Ook last van dat probleem? Pak je smartphone er dan even bij en check onderstaande video! Wil je alles juist nog eens rustig nalezen check dan: Google Assistent zo traag als een slak? Zo los je het op.

Google Assistent traag? Dankzij deze tip werkt 'ie weer snel en feilloos

Volg Android Planet op YouTube

Naast handige tipvideo’s al bovenstaande, vind je op het YouTube-kanaal van Android Planet natuurlijk ook andere video’s. Zo reviewen we regelmatig de nieuwste smartphones en andere producten of vind je er video’s over onderwerpen als 5G of Android Auto. Heb jij een idee voor een toffe video laat het ons dan weten in onderstaande reacties of stuur ons even een mailtje via redactie@androidplanet.nl.

Meer video’s op Android Planet

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu