De Samsung Galaxy A54: Ruil in en krijg tot €80 extra terug!

Xiaomi Redmi 7

Dit moet je weten over de Xiaomi Redmi 7

De Xiaomi Redmi 7 is een compleet maar erg voordelig toestel. Een goed uitgeruste smartphone van de relatief nieuwe smartphonefabrikant, voor een zacht prijsje. Het toestel heeft een groot scherm, dubbele camera en vlotte octa-core processor. Het is een modern toestel met prima prijs-kwaliteitsverhouding, vergelijkbaar met de Samsung Galaxy A10 en de Huawei Y6. Groot voordeel van deze Redmi 7 is de grote 4000 mAh accu.

Xiaomi Redmi 7 release

Lees verder na de advertentie.

Goede specificaties

De Xiaomi Redmi 7 heeft alles in huis wat een moderne smartphone in deze prijsklasse moet hebben. Het scherm is met 6,2 inch behoorlijk aan de maat en heeft 1520 bij 720 pixels een fijne resolutie voor scherp beeld. De Snapdragon 632 octa-core processor is behoorlijk snel. De dubbele camera achterop is op papier voldoende voor goede foto’s in allerlei verschillende situaties. De module bestaat uit een hoofdcamera met een 12 megapixel-resolutie en een dieptesensor van 2 megapixels. Die maakt een bokeh-effect mogelijk, waarbij de achtergrond mooi onscherp wordt.

Ook de accu in de Xiaomi Redmi 7 mag er zijn. Met een capaciteit van 4000 mAh is die groot genoeg voor ruim een dag gebruik. De fabrikant claimt zelf dat hij zelfs twee volle dagen te gebruiken is zonder op te laden. Dat is meer dan andere smartphones, tenzij je een speciaal model kiest met extra grote accu, zoals de Samsung Galaxy M20 of de Motorola G7 Power.

Eenvoudig design in drie kleuren

Qua design springt de Redmi 7 er misschien niet echt uit. De achterkant is verkrijgbaar in drie kleuren: rood, blauw en zwart. Dankzij de nano-coating is er een kleurverloop toegevoegd, waardoor de kleuren van donker naar licht overgaan. Lelijk is het allerminst, maar wie een bijzonder design belangrijk vindt kan in dezelfde prijsklasse ook kiezen voor de glazen Alcatel 3 of de nepleren Huawei Y6.

Xiaomi Redmi 7

Even was er de stille hoop dat de Xiaomi Redmi 7 nog goedkoper zou zijn. De smartphone was eerder in China verkrijgbaar. Omgerekend betaal je daar rond de 100 euro voor de 32GB variant. De 64G versie kost daar 130 euro. Zou die prijs ook in Nederland gevoerd kunnen worden, dan was Xiaomi daarmee flink onder zijn concurrenten gedoken. BTW en invoerkosten drijven de prijs vermoedelijk een klein beetje op. De 32GB versie van de Redmi 7 kost in Nederland 149 euro. De 64 GB variant is te krijgen voor 179 euro.

Deze smartphone koop je als… een groot scherm, grote accu en prima specificaties voor een bescheiden prijs op je lijstje met wensen staan.

Lees verder na de advertentie.

Gebruikers reviews Xiaomi Redmi 7

0

nog geen reviews

Beoordeling

5 sterren
0 reviews
4 sterren
0 reviews
3 sterren
0 reviews
2 sterren
0 reviews
1 ster
0 reviews

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu