De Samsung Galaxy S23 nu extra scherp geprijsd!

Samsung Galaxy Note 10 (Plus) nu in Nederland te koop: dit zijn de beste deals

Thomas Haenen
23 augustus 2019, 9:22
2 min leestijd
Samsung Galaxy Note 10 (Plus) nu in Nederland te koop: dit zijn de beste deals

Zowel de Samsung Galaxy Note 10 als Galaxy Note 10 Plus zijn vanaf nu verkrijgbaar. Ze behoren tot de grootste, krachtigste maar ook duurste Android-smartphones van het moment.

Samsung Galaxy 10 kopen: beste aanbiedingen verzameld

De Samsung Galaxy Note 10 heeft een 6,3 inch-amoled-scherm met een full hd-resolutie. Dat beeld vult vrijwel de hele voorkant, met alleen bovenin een klein gaatje voor de selfiecamera van 10 megapixel. Achterop vind je drie camera’s, van 16, 12 en 12 megapixel. Een groothoeklens laat je brede foto’s telefotolens extra zoom biedt. Ook de S Pen, de bekende Samsung-stylus, is weer aanwezig voor notities en schetsen.

Samsung Galaxy Note 10

Samsung Galaxy Note 10 prijzen vergelijken

Bekijk product

Voor een reguliere Galaxy Note 10 met 8GB werkgeheugen en 256GB opslagruimte betaal je 949 euro. Dit is een flink bedrag, maar je kunt profiteren van een forse korting. In onze prijsvergelijker vind je de beste aanbiedingen voor een losse Samsung Galaxy Note 10. Natuurlijk is het ook mogelijk om de de nieuwe Note 10 met een abonnement aan te schaffen.

samsung galaxy note 10 preview

Note 10 Plus: meer kracht, hogere prijs

Voor het eerst brengt Samsung ook een grotere variant uit, de Galaxy Note 10 Plus. Met een adviesprijs van 1099 euro is dit de duurste smartphone die Samsung ooit heeft uitgebracht. Voor dat bedrag krijg je een model met 256GB opslagruimte en en 12GB werkgeheugen. Een losse Galaxy Note 10 Plus met 512GB opslagruimte kost 1199 euro. Ga je voor een Note 10 Plus met abonnement, dan kun je terecht bij alle Nederlandse providers.

Samsung Galaxy Note 10 Plus

Samsung Galaxy Note 10 Plus prijzen vergelijken

Bekijk product

Los nieuw

€ 619,-

Bekijken

Los refurbished

€ 295,99

Bekijken

De Note 10 Plus beschikt over een iets groter scherm van 6,8 inch. Ook dat beeld vult vrijwel de hele voorkant, met enkel bovenaan een klein gaatje voor de selfiecamera. Deze variant heeft tevens een extra Time of Flight-sensor achterop, die voor augmented reality-toepassingen gebruikt wordt. De Plus heeft tevens een grotere 4300 mAh-accu en ondersteunt snelladen met maximaal 45 Watt.

Wil je meer weten over de Galaxy Note 10 (Plus)? Check dan ook onze uitgebreide preview van de Galaxy Note 10 en Note 10 Plus, waarin we je alles vertellen over de vernieuwingen van de smartphone. Volgende week verschijnt onze definitieve review van de Note 10 Plus.

Lees het laatste nieuws over Samsung

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu