Download de Android Planet app

Android Planet

Gratis - Google Play
Download

Huawei P11

Huawei P11
Camera 40 megapixel
Opslag 64 GB

Dit moet je weten over de Huawei P11

De Huawei P11 is mogelijk het nieuwe toptoestel van de Chinese fabrikant voor 2018. Deze smartphone wordt waarschijnlijk in maart 2018 officieel aangekondigd, en ligt niet veel later in de winkels. Bronnen beweren dat het toestel een sterk verbeterde camera met drie lenzen krijgt. Ook een voorkantvullend scherm met minimale randen is aanwezig, zoals op de Huawei Mate 10 Pro.

Veel bronnen verwachten echter dat Huawei het toestel een andere naam meegeeft. Het wordt niet de P11, maar de Huawei P20. Met deze flinke sprong in de naam wil Huawei duidelijk maken hoeveel er wel niet aangepast wordt. Op onze Huawei P20-pagina vind je meer informatie over het nieuwe vlaggenschip van Huawei.

Op moment van schrijven is de opvolger van de Huawei P10 nog niet officieel aangekondigd. Via deze pagina blijf je op de hoogte over de laatste geruchten. Schrijf je ook in voor onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van alles rondom de Huawei P11, van releasedatum tot adviesprijs en specificaties.

Huawei P10 Lite review

Huawei P11 release en prijs

Het ziet er naar uit dat de Huawei P11 eind maart wordt onthuld. Als Huawei het toestel dan presenteert, ligt het vervolgens waarschijnlijk in de loop van april in de winkels. Huawei P-smartphones zijn doorgaans iets goedkoper dan de concurrentie. We verwachten dat de adviesprijs dan ook zo rond de 600 tot 700 euro ligt.

Huawei P11
Welke Huawei P11 wil je?
Wij hebben momenteel geen Huawei P11 aanbiedingen voor je.
Sim only nodig?

Laatste berichten

Foto’s: Huawei P20 krijgt driedubbele camera, P20 Lite heeft ‘notch’

Foto’s: Huawei P20 krijgt driedubbele camera, P20 Lite heeft ‘notch’

Nieuws Hoewel het nog bijna twee maanden duurt voor de P20 officieel wordt onthuld, zijn enkele beelden van het nieuwe toestel en zijn goedkopere variant nu al uitgelekt.
Vooruitblik: onze 7 voorspellingen voor Android-smartphones in 2018

Vooruitblik: onze 7 voorspellingen voor Android-smartphones in 2018

Nieuws Van driedubbele camera's tot opvouwbare schermen: ook dit jaar verwachten we weer veel smartphone-innovaties. Dit zijn onze voorspellingen voor de Samsung Galaxy S9, Huawei P20 en andere smartphones in 2018.