Samsung Galaxy S23-serie: tot €800 terug bij inruil!

Huawei P11

Dit moet je weten over de Huawei P11

De Huawei P11 is mogelijk het nieuwe toptoestel van de Chinese fabrikant voor 2018. Deze smartphone wordt waarschijnlijk in maart 2018 officieel aangekondigd, en ligt niet veel later in de winkels. Bronnen beweren dat het toestel een sterk verbeterde camera met drie lenzen krijgt. Ook een voorkantvullend scherm met minimale randen is aanwezig, zoals op de Huawei Mate 10 Pro.

Veel bronnen verwachten echter dat Huawei het toestel een andere naam meegeeft. Het wordt niet de P11, maar de Huawei P20. Met deze flinke sprong in de naam wil Huawei duidelijk maken hoeveel er wel niet aangepast wordt. Op onze Huawei P20-pagina vind je meer informatie over het nieuwe vlaggenschip van Huawei.

Op moment van schrijven is de opvolger van de Huawei P10 nog niet officieel aangekondigd. Via deze pagina blijf je op de hoogte over de laatste geruchten. Schrijf je ook in voor onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van alles rondom de Huawei P11, van releasedatum tot adviesprijs en specificaties.

Huawei P10 Lite review

Huawei P11 release en prijs

Het ziet er naar uit dat de Huawei P11 eind maart wordt onthuld. Als Huawei het toestel dan presenteert, ligt het vervolgens waarschijnlijk in de loop van april in de winkels. Huawei P-smartphones zijn doorgaans iets goedkoper dan de concurrentie. We verwachten dat de adviesprijs dan ook zo rond de 600 tot 700 euro ligt.

Lees verder na de advertentie.

Gebruikers reviews Huawei P11

0

nog geen reviews

Beoordeling

5 sterren
0 reviews
4 sterren
0 reviews
3 sterren
0 reviews
2 sterren
0 reviews
1 ster
0 reviews

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu