Download de Android Planet app

Android Planet

Gratis - Google Play
Download

LG Stylus 2

Scherm
5.7 inch
Camera
13 megapixel
Prijs

LG Stylus 2: budgettelefoon met stylus

De LG Stylus 2 is de opvolger van de vorig jaar verschenen LG G4 Stylus, die ook was voorzien van stylus en groot scherm. Belangrijkste kenmerk van de  smartphones is niet alleen het forse  scherm, maar ook het feit dat ze  met een stylus worden geleverd. Het pennetje moet ditmaal accurater werken.

Verder is LGs eigen software uitgerust met enkele nieuwe functies zoals Pop Memo. Hiermee  kun je onder meer snel notities maken door het pennetje over het scherm te bewegen en krijg je een waarschuwing te zien  wanneer het toestel detecteert dat de stylus niet in de houder is geplaatst.

De Stylus 2 in vogelvlucht

De LG Stylus 2 is een interessant toestel voor wie een groot scherm wenst en een pennetje om dit te bedienen. Uiteraard beschikt de smartphone ook over een touchscreen voor bediening met je vingers. Hieronder hebben we de belangrijkste features van de telefoon op een rij gezet.

  • Groot 5,7 inch-scherm met resolutie van 1280 bij 720 pixels
  • Verwisselbare accu met capaciteit van 3000 mAh
  • 16GB aan uitbreidbaar opslaggeheugen
  • 1,2GHz quadcore-processor en 1,5GB aan RAM

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

Meer over de Stylus 2

De LG Stylus 2 is met een 5,7 inch-display en 3000 mAh-accu zeker geen kleintje. Met afmetingen van 155 bij 79,6 bij 7,4 millimeter is het toestel echter dunner dan zijn voorganger. Dankzij  het gewicht van slechts 145 gram moet de telefoon ook nog eens lekker in de hand liggen.  Verder is de LG  Stylus 2 voorzien van een 1,2GHz quadcore-processor, die samen met 1,5GB aan RAM moet zorgen voor een soepele gebruikerservaring. Het toestel draait uit de doos  op Android 6.0 met LGs kleurrijke skin.

lg stylus 2

Grote pluspunten aan de smartphone zijn het uitbreidbare  opslaggeheugen en de  verwisselbare accu. Met 16GB opslag kom  je al een heel eind, maar het is altijd prettig als je je bestanden en data op een veilige plek kunt opslaan. Ook foto’s en video’s die je maakt met de 13 megapixel-camera aan de achterzijde en 8 megapixel-frontcamera kun je hierop opslaan.

LG heeft ook gewerkt aan de techniek van de stylus. Het pennetje is verder doorontwikkeld en dient hierdoor nauwkeuriger te werken dan zijn voorganger. Daarnaast is de fabrikant aan de slag gegaan met de software voor de stylus. Zo opent de Stylus 2 automatisch het Pen Pop-menu, waarin je features vindt als Pop Memo en Pop Scanner. Met de eerste ben je bijvoorbeeld in staat snel aantekeningen te maken wanneer dit gewenst is. Dankzij de functie ‘Pen Keeper’ krijgt je een melding als het pennetje niet in de smartphone zit, zodat je hem tijdens het lopen niet verliest.

LG Stylus 2 release en prijs

Wanneer de LG Stylus 2 release in de Benelux plaatsvindt, is nog niet bekend. Ook is over de adviesprijs is nog onduidelijkheid, al  valt het toestel volgens LG in de budgetklasse.

Pluspunten Stylus 2

  • Verwijderbare accu met voldoende capaciteit
  • Groot 5,7 inch-display
  • Uitbreidbaar opslaggeheugen

Minpunten Stylus 2

  • Lage schermresolutie
  • RAM aan de lage kant

Laatste berichten

LG Stylus 2 met dab+-ontvanger verschijnt vrijdag voor 299 euro

LG Stylus 2 met dab+-ontvanger verschijnt vrijdag voor 299 euro

Nieuws LG brengt aanstaande vrijdag de LG Stylus 2 uit, een midrange toestel met een dab+-ontvanger. Bijzonder, want hierdoor kun je radio luisteren zonder data te verbruiken.
Eerste indruk: aan de slag met de LG X cam, X screen en Stylus 2

Eerste indruk: aan de slag met de LG X cam, X screen en Stylus 2

Reviews Naast LGs vlaggenschip, de LG G5, maken  ook de eerste nieuwe midrange toestellen van de Zuid-Koreaanse fabrikant hun opwachting op het MWC. In deze preview lees je onze eerste indruk van de LG X cam, X screen  en Stylus 2.
LG presenteert budgetsmartphone met groot scherm en stylus

LG presenteert budgetsmartphone met groot scherm en stylus

Nieuws LG presenteert  nog een toestel tijdens  het Mobile World Congress volgende week. Het betreft de LG Stylus 2, een budgettelefoon met een stylus en  een scherm van 5,7 inch.
Sim only keuzehulp

Download onze app

Download onze app