Samsung biedt paginagroot excuses voor Galaxy Note 7-problemen

Thomas Haenen
8 november 2016, 15:15
1 min leestijd
Samsung biedt paginagroot excuses voor Galaxy Note 7-problemen

Samsung biedt nogmaals excuses aan voor alle problemen rond de Galaxy Note 7. Dit keer doen de Koreanen dat met paginagrote advertenties in de belangrijkste Amerikaanse kranten.

Lees verder na de advertentie.

Galaxy Note 7 advertentie

Samsungs Galaxy Note 7 advertentie is terug te vinden in The Wall Street Journal, The New York Times en The Washington Post, zo meldt The Verge. Daarmee is de paginavullende advertentie terug te vinden in drie van de grootste kranten van de Verenigde Staten.

In de advertentie biedt Gregory Lee, het hoofd van Samsungs Amerikaanse divisie, zijn uitgebreide excuses aan voor alle Galaxy Note 7-problemen. “Bij Samsung proberen we de nieuwste technologie te bieden die het leven van mensen kan verrijken. Daarbij hoort ook kwaliteit en veiligheid. Recentelijk hebben we dat niet voldoende weten te bieden. Dat spijt ons zeer,” aldus Lee.

Galaxy Note 7 advertentie

Volgens de topman is het bedrijf nog altijd op zoek naar de oorzaak van de problemen. De resultaten van dat onderzoek zullen publiekelijk worden gedeeld, zo belooft Lee. “We zullen elk aspect van het toestel onderzoeken, inclusief hardware, software, productie en accubouw. Dat doen we zo snel mogelijk, maar voor duidelijke antwoorden hebben we tijd nodig.”

Note 7 problemen

De Galaxy Note 7 was sinds augustus verkrijgbaar in de Verenigde Staten. Al snel bleek echter dat de accu in selecte gevallen vlam kon vatten en ontploffen. Na een terugroepactie en meer dan 100 meldingen van het probleem werd uiteindelijk overgegaan tot een volledige productiestop. De Galaxy Note 7 wordt inmiddels niet meer geproduceerd en zal nooit meer verkocht worden.

De kans is klein dat soortgelijke advertenties opduiken in Nederlandse kranten. De Galaxy Note 7 is hier namelijk nooit officieel verkocht. Met onder andere een Galaxy S7 cashback actie zet het bedrijf dit najaar hier de spotlights op zijn ‘oudere’ vlaggenschepen.

Lees het laatste nieuws over Samsung

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Samsung Galaxy Note 7
Samsung Galaxy Note 7

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu