Samsung Galaxy S23-serie: tot €800 terug bij inruil!

‘Officiële marketingafbeeldingen Samsung Galaxy S21 FE gelekt’

Bram Lettenmeijer
12 november 2021, 19:04
2 min leestijd
‘Officiële marketingafbeeldingen Samsung Galaxy S21 FE gelekt’

We speculeren nu al ruim een half jaar over de Samsung Galaxy S21 FE – als het niet langer is. Nu officiële marketingafbeeldingen zijn gelekt, lijkt het toestel er écht bijna aan te komen.

Lees verder na de advertentie.

Galaxy S21 FE straalt op officiële marketingafbeeldingen

De Galaxy S21 FE leek langzaam in een legende te veranderen. We dachten even dat het toestel geschrapt zou worden, maar binnenkort gaat Samsung de S21 FE tóch nog aankondigen. Met dank aan de website CoinBRS hebben we inmiddels een aantal officiële marketingafbeeldingen van de smartphone in handen. Op de afbeeldingen zien we een toestel dat erg lijkt op de standaard Galaxy S21.

Het camera-eiland aan de achterzijde heeft dezelfde, kenmerkende uitstraling als dat van de Galaxy S21. Wel lijkt de achterkant geheel van mat plastic gemaakt te zijn, met een aantal frisse pastelkleuren. Aan de voorkant vinden we een klein gaatje in het scherm voor de selfie-camera. Dit scherm is naar verluidt een 6,4 inch-amoled-scherm met een 120Hz-ververssnelheid.

Focus op snelheid, camera en accu

Samsung lijkt met het toestel de focus op de snelheid, de camera en een lange accuduur te willen leggen. De fabrikant noemt deze drie aspecten van het toestel expliciet op een aantal van de afbeeldingen. Onder de motorkap krijgt de S21 FE naar verwachting een krachtige Snapdragon 888-chip, dus over de snelheid liegt Samsung zeker niet.

Over de camerafuncties weten we nog niet veel. Wel lijkt het toestel een 64 megapixel-hoofdlens te krijgen. Ook verwachten we een groothoeklens en een dieptesensor voor portretfoto’s. Selfies maak je met de 32 megapixel-selfielens. Het toestel krijgt volgens de geruchten een 4500mAh-accu. Dat klinkt niet als een enorme batterij, maar waarschijnlijk is het toestel goed geoptimaliseerd voor energiezuinig gebruik. Samsung adverteert vast niet voor niets expliciet met een lange accuduur.

De Samsung Galaxy S21 FE wordt naar verwachting op 4 januari aangekondigd. Samsung houdt waarschijnlijk een evenement tijdens CES (Consumer Electronics Show), een jaarlijkse technologie-beurs. Vervolgens ligt het toestel op 11 januari in de winkels.

Nooit meer een Samsung-nieuwtje missen? Schrijf je dan even in voor onze nieuwsbrief of download de gratis Android Planet-app. Tot slot vind je ons ook op social media: Facebook en Instagram.

Meer over Samsung:

Bron: CoinBRS
Bron afbeelding: CoinBRS
Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu