De Samsung Galaxy S23 nu extra scherp geprijsd!

Galaxy S7 krijgt always on display-functies van Note 7

Erwin Vogelaar
16 oktober 2016, 19:19
2 min leestijd
Galaxy S7 krijgt always on display-functies van Note 7

Het Galaxy S7 always on-display wordt uitgebreid met enkele nieuwe functies. Deze functies waren eerder exclusief voor de Samsung Galaxy Note 7.

Lees verder na de advertentie.

Galaxy S7 always on-display

Gebruikers van de Samsung Galaxy S7 melden dat ze een update krijgen voor hun toestel. Deze kleine update van 8MB breidt de functies van het always on-display uit. Onder andere wordt de kalender vervangen. Ook krijg je te zien welke muziek je aan het afspelen bent in één van de muziek-apps op je telefoon. Tevens krijg je meer opties om de klok aan te passen naar je eigen wensen. De update lijkt uit te rollen voor zowel de Galaxy S7 als Galaxy S7 Edge.

s7 always on display

Hoewel het tonen van meer informatie op het always on-display meer stroom kost, is de hoeveelheid energie die het scherm nodig heeft voor deze functie relatief laag. Met de update vraagt het scherm van de Galaxy S7 minder dan 1 procent van je volledige accu per uur.

De functies waren ook al aanwezig op de Galaxy Note 7. Inmiddels is dat toestel voor altijd verdwenen, afgezien van de enkele mensen die weigeren hun exemplaar in te leveren. Samsung hoop dat na alle problemen met de Note 7, dat mensen nu alsnog een Galaxy S7 gaan kopen. Door de functies aan te bieden die de Note 7 had, lijkt het bedrijf de kloof tussen de twee toestellen te willen dichten. Toch bood de Note 7 een hoop meer dan de S7 en dat kan niet met een software-update opgelost worden.

Galaxy Note 7

Ondertussen heeft Amerikaanse overheid samen met de Amerikaanse luchtautoriteit Federal Aviation Administration besloten dat er geen enkele Galaxy Note 7 meer mee mag tijdens een vlucht. Ook toestellen die uit staan mogen niet meer meegenomen worden. Weigert een reiziger zijn Note 7 af te staan, dan wordt de toegang tot het vliegtuig geweigerd.

Lees het laatste nieuws over Samsung

Bronnen: Forbes, PhoneArena
Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Samsung Galaxy S7
Samsung Galaxy S7

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu