‘Dit gaan de Samsung Galaxy S8 en S8 Plus kosten’
Erwin Vogelaar

Uit nieuwe informatie blijkt dat de Samsung Galaxy S8 en S8 Plus in drie verschillende kleuren verkrijgbaar zullen zijn. Ook is de Galaxy S8 prijs gelekt.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

Samsung Galaxy S8 prijs

Na een hoop gelekte renders en foto’s van de Galaxy S8 en de Galaxy S8 Plus, lijken nu voor het eerst ook de prijs en kleuren van de toestellen gelekt te zijn. Hierdoor krijgen we een beter idee van hoe de smartphones eruit gaan zien en wat ze gaan kosten. De informatie zou van een Europese winkel komen, maar is nog niet bevestigd door Samsung.

galaxy s8 prijs

Allereerst de kleuren van de twee toestellen. Zowel de Galaxy S8 als de Galaxy S8 Plus zullen in zwart, zilver en violet verkrijgbaar zijn. Violet is een opvallende optie, omdat Samsung-toestellen nog niet eerder in deze kleur zijn verschenen. De Samsung Galaxy S7 is wel in roze verkrijgbaar, naast onder andere goud, zwart, zilver en wit.

Ook de prijzen van de twee nieuwe vlaggenschepen zijn gelekt. De Galaxy S8 zou 799 euro moeten kosten, terwijl de Galaxy S8 Plus voor 899 euro over de toonbank gaat. Uiteraard is deze informatie het beste met een korrel zout te nemen en weten we het pas zeker zodra Samsung het bevestigt. Wil je een Galaxy S8 kopen of een Galaxy S8 met abonnement? Op onze vergelijkerpagina’s vind je het laatste nieuws met betrekking tot prijzen, levertijden en de beste deals als de toestellen in de verkoop gaan.

Meer informatie

Samsung zal de twee toestellen waarschijnlijk op 29 maart tijdens het Samsung Unpacked-event onthullen. Vervolgens zullen de smartphones in de laatste week van april in de winkels komen te liggen. De Galaxy S8 moet een 5,8 inch-scherm aan boord hebben met amoled-technologie en een haarscherpe resolutie. De Galaxy S8 Plus is uiteraard iets groter met een flink 6,2 inch-scherm. Beide toestellen bieden onder andere een ingebouwde irisscanner voor extra veiligheid. Ook kun je Google Assistant opzij leggen, want Samsung biedt met Bixby een eigen stemgestuurde assistent, die diep in alle Samsung-apps verwerkt zit.

Lees het laatste nieuws over Samsung

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.