Google Nest Mini gelekt: Home Mini-opvolger kan aan de muur hangen

Op de vooravond van de officiële presentatie weten we nu al precies hoe de Google Nest Mini eruit gaat zien. De opvolger van de Home Mini heeft grotendeels hetzelfde design, maar kan wel aan de muur bevestigd worden.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

Ook Google Nest Mini gelekt

Het is bij lange na niet het eerste Google-product dat vroegtijdig is uitgelekt. Alhoewel de Made by Google 2019-presentatie pas morgen om 16:00 uur plaatsvindt, weten we nu al hoe bijna alle nieuwe producten eruit gaan zien. Na de Pixel 4 en Pixel 4 XL is ook de Nest Mini online verschenen.

Google Nest Mini render 2

De foto’s en specificaties zijn afkomstig van WinFuture, een doorgaans welingelichte website. Qua design lijkt er weinig te veranderen. De Nest Mini ziet er daarom uit als een Home Mini, maar dan met een gaatje aan de onderkant. Op die manier kun je de compacte speaker aan een muur bevestigen.

Net als zijn voorganger is de Google Nest Mini 42mm hoog met een diameter van 98mm. Uiteraard is de compacte speaker voorzien van de Google Assistent. Zo kun je liedjes opzetten en afspraken aan je agenda toevoegen zonder handen te gebruiken.

Google Nest Mini render 4

Wel is de stroomvoorziening krachtiger. Volgens WinFuture heeft de compacte speaker een 15 Watt-lader. De huidige Home Mini is uitgerust met 8 Watt. De kabel zou 1.5 meter lang zijn. Het lijkt erop dat de Nest Mini in vier kleuren uitkomt: antraciet, lichtgrijs, koraalrood en blauw. De Google Nest Mini gaat volgens WinFuture 60 euro kosten.

Officiële presentatie morgen

Morgen, 15 oktober, vindt de officiële presentatie plaats. Tijdens Made by Google 2019 onthult de zoekmachinegigant meerdere nieuwe producten, met in de hoofdrol uiteraard de Pixel 4 (XL). Wellicht verschijnt er morgen ook een Pixelbook of Pixel Watch. Check onze Made by Google 2019-verwachtingen voor een overzicht.

Lees het laatste nieuws over Google

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.