Download de Android Planet app

Android Planet

Gratis - Google Play
Download

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

Google Nest Mini

Dit is de Google Nest Mini

De Google Nest Mini is de opvolger van de Google Home Mini. De kleine speaker is qua design geen spat veranderd, maar van binnen totaal vernieuwd. De Nest Mini heeft een betere geluidskwaliteit, is van duurzaam materiaal gemaakt en kan aan de muur worden bevestigd.

Net als de Home Mini is de Google Nest Mini een kleine, stemgestuurde speaker. Dankzij de ingebouwde Google Assistent kun je liedjes opzetten, vragen wat voor weer het vanavond wordt en afspraken toevoegen aan je agenda. Ook kun je natuurlijk wat meer luchtige vragen stellen. Check voor inspiratie ons overzicht van grappige Google Assistent-antwoorden. Aan de zijkant van de Nest Mini vind je een schakelaar om de microfoon (voor de Google Assistent) aan of uit te zetten.

Klein, maar krachtig

Het design van de Google Nest Mini is onveranderd. Hij is net zo groot als de Home Mini. Dit betekent dat de compacte speaker ongeveer net zo groot is als een hockeypuck. Je kunt ‘m daarom vrijwel overal kwijt. Laat zijn kleine formaat je echter niet op het verkeerde been zetten. De Nest Mini heeft namelijk een hoop power in huis.

De bas is twee keer zo luid als op de Home Mini. Bovendien kun je twee Nest Mini’s aan elkaar koppelen om zo stereogeluid te vormen. Als je je hand in de buurt van de speaker houdt, laten de lichtjes aan de bovenkant zien waar je moet drukken om het volume aan te passen.

Verder is de Nest Mini een stuk slimmer dan zijn voorganger. Het apparaatje past bijvoorbeeld het geluid automatisch aan op basis van hoe rumoerig het is. Op die manier kun je de muziek altijd blijven horen. Wanneer je in gesprek bent dempt de muziek juist, zodat je elkaar kunt verstaan.

Duurzaam en verplaatsbaar

Nieuw is de inkeping aan de achterkant. Dankzij het gaatje kun je de Nest Mini aan de muur bevestigen. Bovendien is de stroomkabel lekker lang. Het snoer meet anderhalf meter: waarschijnlijk genoeg om het dichstbijzijnde stopcontact te bereiken.

Google Home Nest Mini

Daarnaast is de Nest Mini een stuk duurzamer dan zijn voorganger. De stoffen bovenzijde is gemaakt van 100 procent gerecycled plastic. De rest van de behuizing bestaat voor 35 procent uit hergebruikt plastic.

Tot slot kun je Nest Mini-speakers gebruiken als intercom. Zeg bijvoorbeeld “Hey Google, bel de slaapkamer” om iemand te spreken die zich op dat moment in de slaapkamer bevindt. Uiteraard werkt de Nest Mini samen met alle andere Nest-apparaten, zoals slimme thermostaten en het Nest Hub-scherm.

Ook interessant: Zo stuur je muziek door van de ene naar de andere Google-speaker

Google Nest Mini kopen

De Google Nest Mini is vanaf 22 oktober verkrijgbaar voor 59 euro. Je kunt kiezen uit twee kleuren: wit en zwart. De compacte speaker is bij alle bekende verkooppunten verkrijgbaar, zoals Bol.com, Coolblue, BCC en MediaMarkt. Ook kun je de Nest Mini natuurlijk via Googles eigen Store aanschaffen.

Google Nest Mini prijzen en aanbiedingen

Bekijk hieronder de meest scherpe Google Nest Mini aanbiedingen van dit moment.

Google Nest Mini video

Bekijk alle Google Nest Mini video's

Laatste berichten

Google Nest Mini videoreview: betaalbare en verbeterde slimme speaker

Google Nest Mini videoreview: betaalbare en verbeterde slimme speaker

Video's De Google Nest Mini is een kleine en betaalbare slimme speaker, en tevens de opvolger van de populaire Home Mini. Wat wij vinden van het apparaatje check je in de Google Nest Mini videoreview.
Google Nest Mini review: fijn apparaat met een nieuw nadeel

Google Nest Mini review: fijn apparaat met een nieuw nadeel

8,5
Reviews De Google Nest Mini is de nieuwe slimme speaker van de zoekgigant. Het apparaat is op verschillende punten verbeterd ten opzichte van zijn voorganger. Hoe dat bevalt? Lees deze uitgebreide Google Nest Mini review van Android Planet.
Google Nest Mini nu in Nederland te koop: check de beste deals

Google Nest Mini nu in Nederland te koop: check de beste deals

Deals Vanaf vandaag ligt de Google Nest Mini in de winkels, de opvolger van de populaire Home Mini. De slimme speaker is verkrijgbaar bij verschillende webwinkels en in dit artikel zetten we de beste deals voor je op een rijtje.
Beveiligingslek: Google Home-gebruikers kunnen via malafide apps afgeluisterd worden

Beveiligingslek: Google Home-gebruikers kunnen via malafide apps afgeluisterd worden

Nieuws Onderzoekers hebben een manier gevonden om Google Home-gebruikers af te luisteren zonder dat ze het doorhebben. Ook de Alexa van Amazon is kwetsbaar.
Google Nest Mini en Nest Hub komen volgende week naar België

Google Nest Mini en Nest Hub komen volgende week naar België

Nieuws De nieuwe Google Nest Mini en bekende Google Nest Hub komen officieel naar België. De apparaten worden uitgeleverd vanaf 23 oktober. Of dat ook betekent dat Google Assistant in het Vlaams gaat praten, is nog de vraag.
Sim only keuzehulp

Download onze app

Download onze app