Google Play gift cards vanaf vandaag verkrijgbaar in Nederland

Redactie
16 oktober 2015, 14:30
1 min leestijd
Google Play gift cards vanaf vandaag verkrijgbaar in Nederland

Google heeft zijn Play Store gift cards vanaf vandaag eindelijk beschikbaar gemaakt in Nederland. De cadeaubonnen  waarmee je aankopen kunt doen in Google Play zijn te koop bij Primera voor een bedrag van 15, 25 of  50 euro.

Lees verder na de advertentie.

Google Play gift cards in Nederland

In het voorjaar van 2014 maakte Google bekend de Google Play gift cards te gaan verkopen in de Verenigde Staten. Niet lang daarna werd de nieuwe betaalmanier al wel uitgerold naar onze zuiderburen. Nu worden de tegoedbonnen dan ook eindelijk geïntroduceerd in Nederland. Het is mogelijk om een gift card met een tegoed van 15, 25 of 50 euro te kopen. Op dit moment heeft alleen de Primera de kaarten in het assortiment opgenomen.

google play gift cards

Geen creditcard meer nodig

De bonnen werden vorig jaar gelanceerd, zodat ook gebruikers zonder creditcard aankopen kunnen doen in Google Play. De bonnen kun je natuurlijk ook cadeau doen.  Op de gift card wordt uitgelegd hoe je de code van de bon kunt gebruiken in de Play Store. Je ontvangt vervolgens het bedrag dat de bon waard is als krediet. Dit bedrag kun je besteden aan apps, films, muziek of boeken.

Lees het laatste nieuws over Google Play

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu