De Samsung Galaxy S23 nu extra scherp geprijsd!

‘Huawei P9 krijgt nieuw design en dubbele camera’

Wouter Nijsen
27 februari 2016, 13:11
1 min leestijd
‘Huawei P9 krijgt nieuw design en dubbele camera’

Er zijn hoesjes opgedoken die voor de nog onaangekondigde Huawei P9 zouden zijn bedoeld. Het toestel is mogelijk voorzien van een nieuw design en een dubbele camera aan de achterkant.

Lees verder na de advertentie.

Huawei P9 hoesjes

De hoesjes zijn te zien op foto`s die door de bekende lekker OnLeaks zijn gepubliceerd. Aan de achterkant is een grote uitsnede zichtbaar, wat zou duiden op een dubbele camera. De LG G5, die vorige week tijdens het Mobile World Congress werd aangekondigd, beschikt ook over een dergelijke camera. Overigens zou het niet zo gek zijn als Huawei de P9 een nieuwe camera geeft. De fabrikant kondigde deze week aan te gaan samenwerken met Leica, een bekende Duitse cameraproducent.

Huawei P9 hoesjes

Verder duiden de hoesjes op een nieuw design, al is onduidelijk hoe de telefoon er precies uit komt te zien. Ook is het aannemelijk dat de Huawei P9 beschikt over een vingerafdrukscanner, die net als bij de Mate 8 aan de achterzijde van het toestel is geplaatst. Ook is het mogelijk dat Huawei kiest voor een fysieke homeknop aan de voorkant, waar daar de vingerafdrukscanner in wordt verwerkt.

Meer over de Huawei P9

Volgens de laatste geruchten wordt de Huawei P9 volgende maand aangekondigd en beschikt de smartphone over de nieuwste hardware. Er wordt gesproken over een 5,2 inch-scherm (1920 bij 1080 pixels), een Kirin 950-processor, maximaal 6GB RAM en een 3000 mAh-accu. Naast een regulier model zou Huawei ook met een goedkopere P9 Lite, grotere P9 Max en een premiumversie met meer werkgeheugen komen.

Lees het laatste nieuws over Huawei

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Huawei P9
Huawei P9

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu