De Samsung Galaxy S23 nu extra scherp geprijsd!

‘LG G Watch 2 wordt voorzien van oled-scherm’

Gijs Ettes
19 augustus 2014, 16:21
1 min leestijd
‘LG G Watch 2 wordt voorzien van oled-scherm’
LG G Watch 2 scherm

Gisteren meldden we dat de LG G Watch 2, de opvolger van de smartwatch die LG vorige maand uitbracht in Nederland en België, begin volgende maand wordt aangekondigd tijdens de Berlijnse IFA. Nieuwe geruchten omtrent het slimme horloge wijzen erop dat het gebruik zal maken van een oled-scherm. Dit moet energiezuiniger werken en beter afleesbaar zijn in direct zonlicht.

Het LG G Watch 2 scherm zou gefabriceerd worden door de displaydivisie van LG, de tak van het Zuid-Koreaanse bedrijf dat dankzij de samenwerking met Philips een Nederlandse tintje heeft. Verder zou de LG G Watch 2 wederom gebruikmaken van een chip van Qualcomm, al is onduidelijk welke deze  precies is. De eerste G Watch wordt aangedreven door een Qualcomm Snapdragon 400-soc (singlecore) en 512MB aan werkgeheugen.

Lees verder na de advertentie.

LG G Watch review

smartwatches met android wear

Onlangs namen we in onze LG G Watch review het slimme horloge van LG uitgebreid onder de loep. Uit onze tests is gebleken dat, hoewel Android Wear potentie heeft, het besturingssysteem nog in de kinderschoenen staat. Dat is gedeeltelijk te wijten aan de Nederlandse taalondersteuning die nog steeds niet optimaal is.

De smartwatch zelf werkt goed, maar heeft een scherm dat in direct licht slecht afleesbaar is. Bovendien is de accuduur matig en is het vierkante design niets om over naar huis te schrijven.

Lees meer over de Android smartwatches die nu verkrijgbaar zijn.

Het laatste nieuws over de LG G Watch

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

LG G Watch
LG G Watch

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu