De Samsung Galaxy S22 5G nu tot €10 korting per maand op unlimited data!

Minstens vier varianten in HTC One-productlijn: One V, One S, One X en One XL?

Redactie
16 februari 2012, 14:06
1 min leestijd
htc-ville-gelekt

HTC maakte vandaag bekend dat ze de bootloader-tool geschikt heeft gemaakt voor de HTC Hero, HTC Legend en andere toestellen. Daarmee komt het totale aantal toestellen dat met de officiële bootloader te gebruiken is op 58 stuks, inclusief providerversies van toestellen. Maar er is meer te melden in de wereld van HTC. De HTC One X en HTC One S zullen vrijwel zeker over anderhalve week tijdens Mobile World Congress in Barcelona worden onthuld. Daarnaast zijn er geruchten dat de HTC One V en HTC One XL op de planning staan.

De V wordt een muziektelefoon met Beats Audio-accessoires, een 5-megapixel camera en 720p video-opnames. Er zou ICS op draaien en een 3,7-inch scherm in zitten, met een 1 GHz processor en 1 GB RAM. HTC richt zich met dit toestel op het middensegment. Details over de HTC One V circuleerden eerder al onder de codenaam HTC Primo. Over de HTC One XL zijn nog geen verdere details bekend.

Lees verder na de advertentie.

Het lijkt erop dat ‘HTC One’ een compleet nieuwe productlijn wordt, in aanvulling op de Sensation-toestellen. De letters X, S, V en XL staan in superschrift naast het logo. In 2010 dook al eens de naam HTC 1 op. Toen ging het om een concepttelefoon, die niet door HTC zelf was gemaakt.

HTC-One-X
Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

HTC One M7
HTC One M7

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu