De Samsung Galaxy S23 nu extra scherp geprijsd!

‘OnePlus brengt binnenkort paarse versie van 6T uit’

Wouter Nijsen
5 november 2018, 9:35
1 min leestijd
‘OnePlus brengt binnenkort paarse versie van 6T uit’

Het lijkt erop dat OnePlus binnenkort een nieuwe, paarse variant van de 6T uitbrengt. Waarschijnlijk gaat het om een exclusieve versie, waarvan slechts een beperkte hoeveelheid wordt geproduceerd. Bekijk hier hoe de smartphone eruitziet.

‘Paarse OnePlus 6T op komst’

Website MrGizmo publiceerde dit weekend afbeeldingen van de paarse OnePlus 6T, die de ‘OnePlus 6T Thunder Purple’ zou heten. Het bestaan van de paarse 6T werd al eerder duidelijk, toen smartphonelekker Ishan Agarwal de variant ontdekte op een supportpagina van OnePlus. Agarwal wist eerder de officiële prijzen van de 6T te lekken, en is dus een betrouwbare bron.

De Thunder Purple-kleur wordt waarschijnlijk naast de Midnight Black- en Mirror Black-variant van de telefoon verkocht. Dit zijn de matzwarte en glanzend zwarte versie van de smartphone. OnePlus bracht in het verleden vaker speciale edities van zijn toestellen uit, zoals de Silk White OnePlus 6 en Lava Red-kleur van de OnePlus 5T.

Het is onduidelijk wanneer de Thunder Purple-versie van de 6T precies verschijnt, al lijkt dit nog even te duren. De OnePlus 6T is vanaf morgen (6 november) om 10.00 uur ‘s ochtends officieel te koop. Een aantal weken later verschijnt waarschijnlijk de speciale editie.

De OnePlus 6T is voorzien van een 6,41 inch-scherm met een resolutie van 2340 bij 1080 pixels en kleine inkeping die lijkt op een waterdruppel. De grote vernieuwing is Screen Unlock, de vingerafdrukscanner in het scherm. Ook heeft de 6T een verbeterde camera, standaard meer opslag (128GB) en een grotere 3700 mAh-accu. Je leest er alles over in de uitgebreide OnePlus 6T review.

Het laatste nieuws over OnePlus

Bron: MrGizmo
Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

OnePlus 6T
OnePlus 6T

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu