De Samsung Galaxy S22 5G nu met €100,- cashback!

Samsung Galaxy S10-update voegt camerafeatures van Note 10 toe

Wouter Nijsen
24 september 2019, 11:11
2 min leestijd
Samsung Galaxy S10-update voegt camerafeatures van Note 10 toe

De nieuwste update voor de Samsung Galaxy S10 voegt een aantal camerafeatures toe die met de Note 10 (Plus) werden geïntroduceerd. De softwareversie is waarschijnlijk snel in Nederland en België beschikbaar.

Lees verder na de advertentie.

Samsung Galaxy S10-update met camerafeatures

Samsung brengt een grote update uit voor de Galaxy S10, S10 Plus en S10e. De upgrade introduceert een aantal camerafuncties van de Note 10, zoals een nachtmodus voor de frontcamera. Hiermee maakt de S10 betere selfies als het donker is, en er dus minder licht beschikbaar is. Ook nieuw is ‘Live focus video’, waarmee je filmpjes maakt met een bokeh-effect. Hierbij wordt de achtergrond wazig gemaakt en oogt een persoon bijvoorbeeld extra scherp.

Samsung Galaxy S10 preview

Verder kunnen gebruikers van de Galaxy S10, S10 Plus of S10e hun smartphone koppelen aan een pc koppelen om DeX te gebruiken. Ook worden video’s beter gestabiliseerd tijdens filmen en bevat de update de Android-beveiligingspatch van september 2019. Deze beveilgingsupdate dicht lekken in het mobiele besturingssysteem en verscheen eerder voor oudere Samsung-telefoons, zoals de Note 9 en S8.

De nieuwste update voor de S10-reeks is nog niet in Nederland beschikbaar, maar daar komt waarschijnlijk snel verandering in. Je ontvangt automatisch een melding als je de nieuwste versie kunt installeren, of je controleert handmatig op updates via de instellingen van je toestel.

Galaxy Note 10 en Note 10 Plus

De Samsung Galaxy Note 10 en Note 10 Plus zijn sinds 23 augustus verkrijgbaar in Nederland voor adviesprijzen van 949 en 1099 euro. De telefoons beschikken over een voorkantvullend scherm van 6,3 en 6,8 inch en hebben dezelfde driedubbele camera als de S10-telefoons.

Android Planet heeft een uitgebreide review van de Galaxy Note 10 Plus gepubliceerd. De videoreview, waarin we je in een paar minuten bijpraten over de smartphone, zie je hieronder.

Lees meer over Samsung

Bron: Sammobile
Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Samsung Galaxy S10
Samsung Galaxy S10

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu
Nieuws Tips Apps Reviews Thema's Video's