De Samsung Galaxy S23 nu extra scherp geprijsd!

Nieuwe foto’s tonen Samsungs ‘draagbare’ 18,4 inch-tablet

Gijs Ettes
27 oktober 2015, 13:23
1 min leestijd
Nieuwe foto’s tonen Samsungs ‘draagbare’ 18,4 inch-tablet

De Galaxy View mag dan nog niet officieel door Samsung zijn aangekondigd, maar er zijn al wel de nodige details over de 18,4 inch-tablet uitgelekt. Ditmaal zijn er persfoto’s van het apparaat verschenen  die een goede indruk van het design geven.

Lees verder na de advertentie.

Bekijk de Galaxy View foto’s

Het meest opvallende aan de Galaxy View, naast het gigantische scherm, is het handvat aan de achterkant waarmee de tablet  gemakkelijk verplaatst kan worden. Samsung prijst het apparaat aan als een ‘draagbare, tastbare tv-experience’ die dankzij de ingebouwde standaard rechtop  op tafel kan worden gezet. Het is niet bekend of de standaard ook is los te koppelen.

galaxy view-tablet

Aan de zijkant zijn de ingangen voor de koptelefoon, oplader en micro-usb te vinden. Verder heeft de Galaxy View de beschikking over een Exynos 7850-chip met een 1,6GHz octacore-processor en 2GB aan werkgeheugen. Het 18,4 inch-scherm heeft een relatief lage resolutie van 1920 bij 1080 pixels. Voor de opslag van apps en media is 32GB aanwezig, dat met een micro-sd-kaartje is uit te breiden tot 128GB.

De Galaxy View draait uit de doos op Android 5.1 Lollipop en heeft gps, bluetooth 4.1 en een 5700 mAh-accu aan boord. Laatstgenoemde moet garant staan voor een gebruiksduur (video kijken) van circa 8,5 uur. Naar verluidt verschijnen er twee versies van de tablet, met ondersteuning voor alleen wifi en wifi +  3G/4G. In de VS kost het apparaat inclusief btw omgerekend zo’n 656 euro. De onthulling  moet nog deze maand plaatsvinden.

Lees het laatste nieuws over Samsung

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Samsung Galaxy View
Samsung Galaxy View

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu