De Samsung Galaxy S23 nu extra scherp geprijsd!

‘Uitgelekte foto’s tonen gigantische Galaxy View-tablet’

Redactie
21 oktober 2015, 15:26
1 min leestijd
‘Uitgelekte foto’s tonen gigantische Galaxy View-tablet’

Eerder gingen er al geruchten dat Samsung zou werken aan een tablet van maar liefst 18,4 inch, genaamd Galaxy View. Sammobile komt met exclusieve foto’s van de tablet en een nieuw docksysteem.

Lees verder na de advertentie.

De Galaxy View heeft  een groot 18,4 inch-scherm (1920 bij 1080 pixels) en is voorzien van een Exynos 7 octacore-processor, 2GB aan werkgeheugen en 32GB opslagruimte. Het is dus vooral  het formaat van de tablet dat  indruk maakt en niet zozeer de specs. Er zijn nu Galaxy View foto’s opgedoken die meer van het design tonen  en licht werpen op enkele bijzondere features van de tablet.

samsung galaxy view foto's

Uitgelekte Galaxy View foto’s

Ondanks de grootte van de tablet lijkt Samsung goed te hebben nagedacht over de vormgeving van de tablet, om te voorkomen dat de tablet monsterachtig groot lijkt. Waarschijnlijk bevat de tablet touchscreen navigatieknoppen, zodat deze ondanks het formaat van de View beter te bereiken zijn dan fysieke knoppen.

Op de foto’s is ook een standaard te zien die afwijkt van de tabletdocks  die we tot nu toe kennen van Samsung. Zo vouwt de standaard uit naar achter als je de tablet rechtop wilt zetten en lijkt het dock  ook als een tas voor de View te fungeren door  het handvat dat is toegevoegd.

Tot slot  zou de View beschikken over  een 2 megapixel-camera aan de voorkant, maar niet over een  camera aan de achterkant. Volgens de benchmarks is  de tablet momenteel voorzien van Android 5.1.1, maar het is  aannemelijk dat deze bij de release draait op Android 6.0 Marshmallow.

Lees het laatste nieuws over Samsung

Bron: Sammobile
Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Samsung Galaxy View
Samsung Galaxy View

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu