Samsung Galaxy S23-serie: tot €800 terug bij inruil!

Sony-event op 26 oktober: maar welke smartphone wordt onthuld?

Wouter Nijsen
12 oktober 2021, 14:58
1 min leestijd
Sony-event op 26 oktober: maar welke smartphone wordt onthuld?

Sony organiseert over twee weken (op 26 oktober) een nieuw Xperia-evenement. De vraag is echter wat de fabrikant dan gaat onthullen.

Lees verder na de advertentie.

Sony-event op 26 oktober: nieuwe Xperia’s?

Via een bericht op Twitter laat Sony weten dat op 26 oktober een aankondiging plaatsvindt, die te maken heeft met de Xperia-producten van het bedrijf. Het is echter compleet onduidelijk wat de fabrikant precies gaat onthullen. Er zijn namelijk (nog) geen geruchten verschenen over nieuwe Sony-smartphones.

sony event 26 oktober

Daarnaast zijn de Xperia 1 III en Xperia 5 III, de meest recente toestellen van het bedrijf, pas in april gelanceerd. Het lijkt daarom nog iets te vroeg voor opvolgers van deze high-end telefoons. De kans bestaat dat Sony komt met een nieuwe smartphonelijn, of van plan is om een goedkoper toestel te onthullen. Ook hier is echter niets over bekend.

Android Planet zit over twee weken klaar om je van het laatste Sony-nieuws te voorzien. Houd onze website daarom in de gaten of download de Android Planet-app om op de hoogte te blijven. Je kan je ook inschrijven voor de dagelijkse/wekelijkse nieuwsbrief voor een handige samenvatting van al het Android-nieuws.

Xperia 1 III en 5 III

Als gezegd werden in april de laatste Sony-smartphones gepresenteerd in de vorm van de Xperia 1 III en Xperia 5 III. De Xperia 1 is voorzien van de snelste hardware van dit moment, maar met een adviesprijs van 1299 euro wel enorm duur. De Xperia 5 III is met 999 euro een stukje goedkoper, maar alsnog erg prijzig.

Op Android Planet hebben we een review van de Sony Xperia 1 III geschreven, waarin we de belangrijkste plus- en minpunten van de telefoon bespreken. De Xperia 5 III behandelen we binnenkort in een losse recensie.

Lees meer over Sony:

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu