Samsung Galaxy S23-serie: tot €800 terug bij inruil!

Nieuw uitgelekt beeldmateriaal toont The All New HTC One in het wild

Wouter Nijsen
10 maart 2014, 14:38
1 min leestijd
Nieuw uitgelekt beeldmateriaal toont The All New HTC One in het wild
All New HTC One foto

Nog een halve maand en dan wordt de hamvraag beantwoord: hoe verhoudt The All New HTC One zich ten opzichte van de HTC One? Geruchten wijzen al langer op een groter scherm en een dubbele camera op de achterkant. Op Weibo, de Chinese tegenhanger van Twitter, worden die vragen deels beantwoord dankzij een aantal All New HTC One foto’s.

Op het medium zijn enkele foto`s uitgelekt waarop vermoedelijk The All New HTC One wordt vergeleken met zijn voorganger. Het ontwerp van de nieuwe smartphone oogt hetzelfde, met wederom een zwart vlak in het midden, ronde afwerkingen en het merklogo dat onder het scherm prijkt. Grote verschillen zijn de grootte en de dubbele camera mét flits op de achterkant.

Lees verder na de advertentie.

Het heeft er alle schijn van dat de foto’s kloppen. HTC lijkt, met nog twee weken voor de officiële aankondiging, niet eens meer zijn best te doen om zijn nieuwe vlaggenschip van de radar te houden. De laatste weken domineert het toestel het nieuws met uitgelekte specificaties, video`s en foto`s.

De HTC M8 video  die vorige week opeens opdook, focuste zich op de dubbele speakers aan de voorzijde van het toestel, die sterk zijn verbeterd ten opzichte van de speakers op voorgaande HTC-telefoons. De Taiwanese telefoonmaker heeft daarnaast een eigen videoreeks die bijvoorbeeld de verbeterde ultrapixel-camera van het aankomende toptoestel uitlicht.

https://www.youtube.com/watch?v=FbmTZV7Gwj0

Verder lijkt de officiële wallpaper van de `HTC Two` bekend. Eerder zagen we op de foto’s een blauwgroene achtergrond waarop vermoedelijk spijkers staan afgebeeld. Een duidelijk verschil met de Galaxy S5 wallpaper, dat een uitgebreid kleurenpalet en diamanten toont.

Het laatste HTC nieuws op een rijtje

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

HTC One M8
HTC One M8

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu