Samsung Galaxy S23-serie: tot €800 terug bij inruil!

‘Persfoto’s LG G Flex tonen gebogen 6 inch-scherm’

Gijs Ettes
14 oktober 2013, 7:59
1 min leestijd
‘Persfoto’s LG G Flex tonen gebogen 6 inch-scherm’
LG G Flex

In navolging van de Samsung Galaxy Round en Galaxy Note 3 Active krijgt ook de LG G Flex een gebogen scherm. Uitgelekte persfoto’s bevestigen het gebogen scherm van het toestel, dat overigens qua design aanzienlijk verschilt van bijvoorbeeld de Galaxy Round.

Anonieme bronnen melden verder aan Engadget dat het gebogen scherm van de LG G Flex 6 inch zal meten en dat de smartphone mogelijk al volgende maand wordt uitgebracht.

Lees verder na de advertentie.

LG G Flex en/of LG Z?

LG G Flex gebogen scherm

Vorige week werd duidelijk dat LG Z en Galaxy Note 3 Active beide een flexibel scherm krijgen dat rondom de hoeken van de telefoon wordt gevouwen. Of de LG G Flex aan dat lijstje kan worden toegevoegd of dat het toestel juist de plaats inneemt van de LG Z, is niet geheel duidelijk.

Wel wordt steeds aannemelijker dat we al in november een smartphone met gebogen scherm van LG mogen verwachten. Afgezien van de schermgrootte zijn er helaas nog geen specificaties voorhanden.

Mocht de LG G Flex qua hardware vergelijkbaar zijn aan de LG G2, het topmodel van de fabrikant, dan verwachten we in ieder geval een scherm met een full-hd-resolutie (1920 —1080 pixels), 2GB aan werkgeheugen en een Qualcomm Snapdragon 800 quadcore-processor. De LG G2 draait wel nog op Android 4.2.2 (Jelly Bean), de voorlaatste versie van Googles besturingssysteem.

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

LG G Flex
LG G Flex

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu