Sony Xperia Z1 Compact vanaf vandaag beschikbaar voor 549 euro

Redactie
4 februari 2014, 12:57
1 min leestijd
Sony Xperia Z1 Compact vanaf vandaag beschikbaar voor 549 euro
Xperia Z1 Compact kopen

De Sony Xperia Z1 Compact kopen is vanaf vandaag mogelijk in Nederland, voor een adviesprijs van 549 euro. Dat maakt Sony Nederland bekend. De Xperia Z1 Compact is de kleine versie van zijn grotere broer, de Xperia Z1. Het toestel wijkt qua design nauwelijks af, al is het wel een stukje compacter en lichter. De Xperia Z1 Compact heeft daarnaast een iets kleiner scherm dat 4,3 inch meet en over een 720p-resolutie beschikt.

Wat betreft overige hardware is de Xperia Z1 Compact echter net zo goed als de Z1. En dat is fijn: een kleinere variant van een toestel dat gewoon net zo snel is als zijn grotere broer. Aan boord vinden we een snelle 2,2GHz-quadcore-processor, 2GB aan werkgeheugen en 16GB opslaggeheugen dat met met een micro-sd-kaart kan worden uitgebreid.

Ook beschikt de Xperia Z1 Compact over dezelfde 20,7-megapixel-camera met een fysieke cameraknop, die samen met de BIONZ beeldverwerkingsengine voor zeer scherpte foto’s moet zorgen.

Lees verder na de advertentie.

De Xperia Z1 Compact wordt geleverd met de Xperia Transfer kabel om snel en gemakkelijk alle content en apps over zetten van de bestaande smartphone, ongeacht welk besturingssysteem, via de Xperia Transfer app.

-> Lees ook onze Xperia Z1 Compact hands-on

Sony Xperia Z1 Compact review en kopen

Lees ook onze uitgebreide Sony Xperia Z1 Compact review en bekijk onze Sony Xperia Z1 Compact kopen-pagina, met de laatste prijzen en beste aanbiedingen.

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Sony Xperia Z1 Compact
Sony Xperia Z1 Compact

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu