Samsung Galaxy S22 Ultra

Samsung Galaxy S22 Ultra

Let op: Samsung moet de Galaxy S22 Ultra nog aankondigen. Dit gebeurt waarschijnlijk in de eerste maanden van 2022. Tot die tijd houdt de redactie van Android Planet je op de hoogte van het laatste nieuws over de Galaxy S22 Ultra. We werken deze pagina bij zodra er nieuwe, betrouwbare geruchten zijn. Niets missen? Schrijf je dan in voor onze dagelijkse/wekelijkse nieuwsbrief of download onze gratis app.

De Samsung Galaxy S22 Ultra wordt de duurste en meest complete uitvoering in de S22-serie. Het toestel krijgt het grootste scherm, de beste camera’s en de meest premium behuizing. Samsung kondigt de smartphone waarschijnlijk begin 2022 aan. Tot die tijd houdt Android Planet je op deze pagina op de hoogte van het nieuws rondom de S22 Ultra.

Lees verder na de advertentie.

Samsung Galaxy S22 Ultra specificaties

Het lijkt erop dat de S22 Ultra even groot wordt als zijn voorganger, de S21 Ultra (waarvan afbeeldingen op deze pagina). De smartphone zou opnieuw een scherm van 6,81 inch krijgen. Het gaat weer om een kleurrijk oled-display met haarscherpe resolutie en een vingerafdrukscanner onder het scherm. Mogelijk krijgt het toestel een onzichtbare selfiecamera onder het scherm, wat er mooier uitziet. Over de kwaliteit van die selfiecamera is nog niets bekend.

De S22 Ultra draait op een nog onaangekondigde processor, mogelijk van Samsung zelf. Het zou gaan om een Exynos-processor die sneller en energiezuiniger moet worden dan de chip in de Samsung S21. Grote kans dat het toestel evenveel werk- en opslaggeheugen heeft als de S21 Ultra (12GB en 128GB). Er komen waarschijnlijk ook modellen met meer werk- en opslaggeheugen.

samsung galaxy s21 ultra review

Geavanceerde camera’s

De camera’s van de S22 Ultra worden beter dan die van zijn voorganger én beter dan van de Samsung S22 en S22 Plus. Zo krijgt de Ultra-variant naar verwachting een verbeterde zoomcamera. Die zou vergezeld worden door een hoofdcamera, groothoekcamera en geavanceerde LiDAR-scanner om diepte te meten. iPhones hebben ook een LiDAR-scanner.

Android 12 met lange tijd updates

Tegen de tijd dat de S22 Ultra uitkomt, draait hij op Android 12. Samsung garandeert op dit moment drie jaar versie-updates voor zijn dure smartphones en dat zou betekenen dat de S22 kan rekenen op Android 13, 14 en 15. Samsung-modellen krijgen bovendien vier jaar beveiligingsupdates. Dat is langer dan andere Android-smartphones.

samsung galaxy s21 ultra review

Samsung Galaxy S22 Ultra release en prijs

De Samsung Galaxy S22 Ultra wordt naar verwachting begin 2022 gepresenteerd en uitgebracht. De release van de S21-serie vond eind januari 2020 plaats. Hoe duur de S22 Ultra wordt, is nog niet bekend. De S21 Ultra kreeg een adviesprijs vanaf 1249 euro. Wil je niet wachten op de S22? Check dan hier de laagste prijs van een losse S21 Ultra of vind de beste deal van de S21 Ultra met abonnement.

Samsung Galaxy S22 Ultra

Samsung Galaxy S22 Ultra prijzen vergelijken

Bekijk product

We hebben momenteel geen Samsung Galaxy S22 Ultra prijzen. Bekijk alle Samsung smartphones.

Alle Samsung smartphones met prijzen

Lees verder na de advertentie.

Menu
Nieuws Tips Apps Reviews Thema's Video's