Samsung Galaxy Z Fold 4

Let op: op moment van schrijven is de Samsung Galaxy Z Fold 4 nog niet officieel aangekondigd. De informatie op deze pagina is dan ook gebaseerd op betrouwbare geruchten en lekken. Na de officiële presentatie werkt Android Planet deze pagina bij met alle informatie, inclusief de prijs- en releasedetails.

Lees verder na de advertentie.

De Samsung Galaxy Z Fold 4 is Samsungs volgende high-end vouwtelefoon. De smartphone krijgt naar verwachting een scherm voorop en een groter, opvouwbaar scherm aan de binnenkant. Zo heb je het beste van twee werelden: een smartphone en een tablet in één.

Dit wordt de Samsung Galaxy Z Fold 4

Samsung heeft met de Galaxy Z Fold 3 een kwalitatief hoogstaande vouwtelefoon in handen, die door veel gebruikers de hemel in geprezen wordt. Het is dan ook niet gek dat Samsung werkt aan een opvolger. Veel over deze opvolger weten we nog niet, maar een aantal dingen zijn al wel gelekt.

Volgens meerdere geruchten krijgt de Samsung Galaxy Z Fold 4 een compartiment voor de S Pen, net als de Galaxy S22 Ultra. De huidige Z Fold 3 heeft ook al S Pen-ondersteuning, maar deze heeft geen plekje in de behuizing. Dat is best onhandig, aangezien je hem daardoor overal los mee naartoe moet nemen.

Galaxy Z Fold 3
Samsung Galaxy Z Fold 3

Ook gaat Samsung de Z Fold 4 naar verwachting uitrusten met het flexibele Ultra Thin Glass, dat steviger is dan het materiaal waar het scherm van de Z Fold 3 van is gemaakt. Hierdoor kan de nieuwe vouwtelefoon beter tegen een stootje.

Sterk updatebeleid

Samsung focust zich de laatste tijd op de software van zijn smartphones. Een welkome verandering, aangezien de fabrikant vroeger niet bekend stond om een goed update-beleid. Recente smartphones als de Galaxy S22 en Galaxy A53 krijgen minstens vijf jaar beveiligingsupdates en vier grote Android-updates. We zijn er zeker van dat ook de Z Fold 4 onder dit beleid valt.

Lees ook: Zo krankzinnig veel updates krijgt de Samsung Galaxy S22

Wanneer wordt de Samsung Galaxy Z Fold 4 aangekondigd?

We weten nog niet wanneer Samsung de Z Fold 4 gaat aankondigen en hoe duur hij zal zijn. De Galaxy Z Fold 3 werd in augustus 2021 aangekondigd, dus de kans is groot dat de Z Fold 4 dit jaar rond dezelfde tijd wordt gelanceerd.

De prijzen zullen naar verwachting opnieuw behoorlijk hoog liggen. Zo kwam de Z Fold 3 voor een adviesprijs van 1799 euro op de markt. Deze prijs is inmiddels fors gedaald.

Lees hier onze uitgebreide Samsung Galaxy Z Fold 3 review.

Samsung Galaxy Z Fold 4 prijzen vergelijken

Bekijk product

We hebben momenteel geen Samsung Galaxy Z Fold 4 prijzen. Bekijk alle Samsung smartphones.

Alle Samsung smartphones met prijzen

Lees verder na de advertentie.

Gebruikers reviews Samsung Galaxy Z Fold 4

0

nog geen reviews

Beoordeling

5 sterren
0 reviews
4 sterren
0 reviews
3 sterren
0 reviews
2 sterren
0 reviews
1 ster
0 reviews

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu
Nieuws Tips Apps Reviews Thema's Video's