Sony SmartWatch 3

6
Reviewscore

Sony SmartWatch 3

Sony SmartWatch 3: slim horloge met Android Wear

De SmartWatch 3 is het eerste slimme horloge van Sony dat is voorzien van Android Wear, Google’s intelligente besturingssysteem voor wearables. Het platform kenmerkt zich door grote kaarten met tekst en beeld die informatie tonen over het weer, notificaties, je sport-activiteiten en agenda-afspraken. Je kunt het besturingssysteem bedienen via het touchscreen of middels stemcommando’s. Aangezien het aantal Android Wear apps steeds groter wordt, neemt de functionaliteit van het platform alsmaar toe.

Net als zijn voorgangers is de Sony Smartwatch 3 stof- en waterbestendig. Hij heeft een aanraakgevoelig 1,6 inch-scherm met een resolutie van 320 bij 320 pixels. Middels bluetooth is hij te koppelen met een Android-toestel, zodat je apps kun installeren en gebruik kunt maken van de gps en dataverbinding van je smartphone of tablet.

Lees verder na de advertentie.

De Sony SmartWatch 3 in vogelvlucht

De Sony SmartWatch 3 is de derde smartwatch van Sony, maar de eerste die gebruikmaakt van Android Wear. Het apparaat is er zowel met een rubberen, als met een metalen polsband. Die is overigens ook verwisselbaar, wat handig is als je wilt afwisselen. Hieronder hebben we de belangrijkste specs van de SmartWatch 3 voor je uitgelicht.

  • Scherp 1,6 inch-scherm met 320 bij 320 pixels
  • Wordt aangedreven door een Snapdragon 400-chip en 512MB aan werkgeheugen
  • Bestand tegen stof en water (IP68 gecertificeerd)
  • 420 mAh-accu die garantstaat voor anderhalf tot twee dagen gebruik

Meer over de Sony SmartWatch 3

Xperia_Z3_Tablet_Compact_SW

Gelijktijdig met de SmartWatch 3 heeft Sony de SmartBand Talk onthuld die, in tegenstelling tot zijn voorganger, een gebogen e-ink-scherm heeft waarop informatie is af te lezen. De sportarmband is voorzien van bluetooth, zodat je hem met een smartphone kunt koppelen. Net als de eerste Sony SmartBand werkt de SmartBand Talk samen met de Lifelog-app voor smartphones die allerhande activiteiten bijhoudt.

In februari 2015 is er een nieuwe versie van de SmartWatch 3 verschenen, met een metalen band. Deze nieuwe uitvoering zorgt ervoor dat de smartwatch er premium uitziet. Bij de nieuwe metalen SmartWatch 3 voert Sony overigens geen veranderingen in de interne hardware door. Wel is dit model iets duurder dan zijn rubberen ‘broertje’.

Sony SmartWatch 3 kopen

Wil je de Sony SmartWatch 3 kopen, dan ben je bij onderstaande aanbieders het goedkoopst uit. Houd er wel rekening mee dat de metalen SmartWatch 3 enkele tientjes duurder is.

WinkelUitvoeringPrijs
CoolblueMetaal€279,-Bekijken
MediaMarktMetaal€279,-Bekijken
BelsimpelYellow (rubber)€199,-Bekijken
Sony SmartWatch 3

Sony SmartWatch 3 prijzen vergelijken

Bekijk product

We hebben momenteel geen Sony SmartWatch 3 prijzen. Bekijk alle Sony producten.

Alle Sony producten

Lees verder na de advertentie.

Menu
Nieuws Tips Apps Reviews Thema's Video's