De Samsung Galaxy S23 nu extra scherp geprijsd!

SkyShowtime opzeggen: zo zet je je abonnement stop

Wouter Nijsen
13 september 2023, 8:56
2 min leestijd
SkyShowtime opzeggen: zo zet je je abonnement stop

Valt SkyShowtime tegen, of ben je inmiddels door het aanbod heen? Dan is het misschien tijd om het abonnement te schrappen. SkyShowtime opzeggen doe je zo.

Lees verder na de advertentie.

SkyShowtime opzeggen in 4 stappen

Wat ons betreft heeft de Netflix-concurrent potentie, maar is het aanbod nog niet zo uitgebreid. Zeker bij de introductie waren er maar weinig interessante titels te zien, al is het aanbod in de afgelopen maanden flink verbeterd. Toch kan het zijn dat je de meeste films en series hebt gezien, of SkyShowtime gewoon niet zo veel gebruikt.

Misschien is het dan beter om SkyShowtime op te zeggen. Dat is gelukkig heel simpel:

  1. Ga naar de website van SkyShowtime en log in met je aanmeldgegevens;

  2. Tik/klik op het profielicoon rechtsboven en kies ‘Account’;

  3. Tik naast het kopje ‘Je abonnement’ op ‘Abonnement opzeggen’;

  4. Bevestig je keuze door op ‘Je abonnement annuleren’ te drukken.

SkyShowtime opzeggen

Het abonnement is nu opgezegd. Je ziet in de tekst tot wanneer je kunt blijven kijken. Verder ontvang je een bevestigingsmail van de opzegging.

Daarover gesproken, de streamingdienst is maandelijks op te zeggen. Je zit dus maximaal een paar weken ‘vast’ aan SkyShowtime. Mocht je van gedachten veranderen, kun je altijd een nieuw abonnement afsluiten.

Een abonnement op SkyShowtime kost 6,99 euro per maand, al kun je tijdelijk profiteren van een aanbieding. Hierdoor betaal je minder voor de eerste drie maanden. Het is ook mogelijk om een jaarabonnement af te sluiten voor 54,99 euro per jaar. Zo bespaar je ruim 33 procent. SkyShowtime is een week gratis te proberen.

Meer over SkyShowtime

Bij Android Planet schrijven we regelmatig over de streamingdiensten die in Nederland beschikbaar zijn. Ook over SkyShowtime hebben we het nodige geschreven. Zo leggen we uit hoe je SkyShowtime-films en -series downloadt voor offline gebruik, zodat je zonder internetverbinding kijkt.

Check ook het artikel waarin we vragen over SkyShowtime beantwoorden. SkyShowtime laat je op drie apparaten tegelijk kijken, de app biedt Chromecast ondersteuning en films en series stream je in full-hd. De dienst zegt te werken aan 4K-ondersteuning.

Een andere streamingdienst opzeggen? Check de tips hieronder:

Je leest een artikel dat eerder op onze website is verschenen. We hebben de informatie bijgewerkt en het artikel opnieuw gepubliceerd.

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu