De Samsung Galaxy S23 nu extra scherp geprijsd!

Videoland opzeggen: je abonnement annuleren in 5 stappen

Michel van 't Klaphek
29 juni 2021, 16:55
2 min leestijd
Videoland opzeggen: je abonnement annuleren in 5 stappen

Heb je Videoland uitgekeken, of spreken de films en series je juist helemaal niet aan? Dan is het tijd om je abonnement te schrappen. Videoland opzeggen doe je zo.

Lees verder na de advertentie.

Videoland opzeggen doe je zo

Het is voor veel mensen dé ultieme manier om te ontspannen: films en series kijken. Videoland is een uitstekend alternatief/aanvulling op Netflix, omdat de streamingdienst zich voornamelijk richt op de Nederlandse markt.

Daar zit dan ook direct de crux, want als je weinig hebt met films en series van eigen bodem, kun je beter voor een andere dienst kiezen. Wat je beweegredenen ook zijn: Videoland opzeggen is gelukkig vrij simpel. Volg simpelweg het stappenplan hieronder.

  1. Ga naar Videoland.com en log in met je aanmeldgegevens;

  2. Klik op het hoofdprofiel (en voer eventueel de pincode in);

  3. Selecteer het profielicoon rechtsboven en tik op ‘Account’;

  4. Kies bij ‘Abonnement Informatie’ voor ‘Abonnement opzeggen’;

  5. Volg de aanwijzingen op het scherm om Videoland op te zeggen.

Je hebt het abonnement nu geschrapt. Ter bevestiging ontvang je een e-mail waarin staat tot wanneer je Videoland kunt blijven kijken. Na die datum gaat de videodienst ‘op zwart’ en moet je weer een abonnement nemen om te kunnen kijken.

Helaas kun je Videoland niet opzeggen via de app. Je moet bovenstaand stappenplan dus volgen door in te loggen via de website. Het maakt niet uit of je de Videoland-website bezoekt op een computer, smartphone of tablet: opzeggen kan vanaf alle apparaten.

Videoland-proefabonnement opzeggen

Nieuwe klanten kunnen Videoland 14 dagen gratis uitproberen. Zeg je binnen deze termijn op, dan zit je verder nergens aan vast. Ben je hier te laat mee, dan wordt het pakket automatisch omgezet in een betaald lidmaatschap. Videoland kost 4,99, 9,99 of 11,99 euro per maand, afhankelijk van welk abonnement je kiest.

Ook interessant: Een Netflix-account opzeggen in 4 stappen

Andere streamingdiensten opzeggen

Misschien ken je het wel: je hebt je op een boel streamingdiensten geabonneerd, maar maakt er eigenlijk te weinig gebruik van. Het is dan zonde om te blijven betalen. Via de linkjes hieronder lees je per streamingdiensten hoe je jouw abonnement opzegt. Een dienst annuleren is vaak heel makkelijk.

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu