Gorogoa, Pokémon Quest en meer: beste Android-games van juni 2018

Erwin Vogelaar
2 juli 2018, 19:21
3 min leestijd
Gorogoa, Pokémon Quest en meer: beste Android-games van juni 2018

Elke maand duiken we in de Play Store om de beste nieuwe games eruit te plukken. Dit zijn de vijf beste Android-games van juni 2018, met het prachtige Gorogoa, geld winnen met Lucky13 en meer.

Lees verder na de advertentie.

Beste Android-games van juni 2018

Dit keer mag je niet alleen eindelijk aan de slag met een prachtig interactief kunstwerk in de vorm van Gorogoa, maar is er ook een nieuwe Pokémon-game verschenen. Daarnaast spring je rond in Suzy Cube en krijg je een kans om met kennis echt geld te verdienen. Wat ga jij deze maand spelen?

1. Gorogoa

Gorogoa is een bijzondere en unieke puzzelgame waarin je door een interactief kunstwerk beweegt. De game draait puur om het verschuiven van panelen. Dat klinkt saai, maar is het allerminst. Dit concept wordt namelijk gebruikt om een verhaal te vertellen, met puzzels waarbij de panelen op waanzinnige manieren in elkaar overlopen en elkaar beïnvloeden. Dit is een van die zeldzame topgames die je echt niet mag missen.

Lees ook: Fraaie puzzelgame Gorogoa nu ook beschikbaar op Android

Download Gorogoa in Google Play (4,29 euro)

2. Suzy Cube

Heb je zin in een fijne 3d-platformer? Dan moet je bij Suzy Cube zijn. Veel games in dit genre besturen vrij beroerd, maar Suzy Cube speelt heerlijk weg. De lange ontwikkeltijd heeft haar vruchten duidelijk afgeworpen. De makers hebben wel duidelijk afgekeken bij Nintendo om te zien hoe de Super Mario-games besturen, de camera werkt en levels worden ontworpen. In de 25 leuk ontworpen levels spring je rond en vind je ook power-ups voor nieuwe krachten.

Download Suzy Cube in Google Play (3,99 euro)

3. Pokémon Quest

Er staat een nieuwe Pokémon-game in de Play Store, die niet lijkt op enige andere Pokémon-game die eerder is verschenen. In Pokémon Quest laat je jouw Pokémon-vriendjes los op een eiland waar ze vanzelf andere beestjes aanvallen. Jij helpt door de juiste speciale aanvallen te kiezen en je vriendjes via upgrades sterker te maken. Door met gevonden objecten te koken, lok je nieuwe Pokémon naar je kamp die je vervolgens mee op pad neemt. De game is gratis te downloaden.

Download Pokémon Quest in Google Play (gratis)

4. Dragon Ball Legends

Fan van Dragon Ball? Dan is deze game een must have. In Legends vechten de bekende Dragon Ball-figuren tegen elkaar in spannende gevechten. In tegenstelling tot vorige Dragon Ball-games, kun je in Legends daadwerkelijk de personages besturen tijdens de gevechten. De focus ligt wel op de kaarten met verschillende aanvallen die je op het juiste moment kiest. Tussen de gevechten door wordt een origineel verhaal verteld, al is dat enkel interessant voor de echte fans.

Download Dragon Ball Legends in Google Play (gratis)

5. Lucky13

Gratis geld verdienen? Dat kan met de quiz Licky13. Elke werkdag om 19:00 uur houdt deze app twee rondes met dertien vragen. Heb je alle vragen goed? Dan verdien je een deel van de prijzenpot. Deze wordt namelijk verdeeld tussen alle winnaars. De app werkt nog niet perfect, maar is toch een leuke manier om je kennis te testen en eventueel een leuk extraatje te winnen.

Lees ook: Nederlandse HQ heeft opstartproblemen

Download Lucky13 in Google Play (gratis)

Meer games

Elke maand plukken we vijf games uit het enorme aanbod van de Play Store. Check hieronder voorgaande edities. Voor toekomstige gametips schrijf je je in voor onze nieuwsbrief, of download je de Android Planet-app.

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu