De Samsung Galaxy S23 Ultra nú hoge korting + € 200 cashback

Nieuwe Android-app Popcorn Time nu in het Nederlands beschikbaar

Redactie
3 februari 2015, 18:19
1 min leestijd
Nieuwe Android-app Popcorn Time nu in het Nederlands beschikbaar

Popcorn-Time.se, één van de populairste versies van Popcorn Time, heeft zijn Android-app geüpdatet waardoor de app voortaan ook in het Nederlands beschikbaar is.

Lees verder na de advertentie.

Dat meldt Popcorn Time dinsdag tegenover Android Planet. Popcorn Time is enorm populair in Nederland en Nederlandse taalondersteuning binnen de app stond dan ook in de lijst van verwachtingen.

Popcorn Time is een illegale videostreamingdienst voor films en series die in Nederland in een korte tijd enorm populair is geworden. Met Popcorn Time kun je heel gemakkelijk de nieuwste films en series bekijken, helemaal gratis, en op verschillende apparaten.

Popcorn Time Nederlands nu beschikbaar

De update voor de Popcorn Time Android-app brengt naast Nederlandse taalondersteuning ook ondersteuning voor magnet-links voor torrents, verbeterde ondertitels en enkele vernieuwingen binnen de interface van de app. Daarnaast heeft Popcorn Time een reeks bugfixes doorgevoerd waardoor de app minder snel vastloopt.

Popcorn Time

Vanaf de volgende versie van de Android-app van Popcorn Time is het ook niet meer nodig om de nieuwe versie  handmatig te downloaden en te installeren. De Android-app krijgt dan een ingebouwde updatefunctie. Voor nu is het nog nodig om de nieuwe Android-app als apk-bestand te downloaden en als nieuwe versie te installeren.

Download Popcorn Time voor Android

De Popcorn Time Android-app is hier als apk-bestand te downloaden. Hoe je apk-bestanden op je Android installeert, lees je in onze handleiding Android APK-bestanden installeren. Na de installatie kun je van Popcorn Time gebruikmaken op je smartphone of tablet, en beeld naar de Chromecast sturen.

Laatste nieuws over Popcorn Time

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu