De Samsung Galaxy S24 Ultra nu met de Galaxy Watch6 LTE cadeau!

BlackBerry DTEK60

BlackBerry DTEK 60: kracht én veiligheid staan centraal

Een BlackBerry die op Android loopt: het blijft even wennen. Toch is de DTEK60 een zeer aantrekkelijk toestel. Deze smartphone beschikt over krachtige hardware, een degelijk design en de uitstekende beveiliging die bij een BlackBerry hoort. Het is een krachtigere variant van de DTEK 50, een toestel dat halverwege 2016 verscheen.

Eigenlijk is de DTEK 60 niet door BlackBerry ontwikkeld, maar door Alcatel. BlackBerry zelf produceert geen smartphones meer, maar schakelt andere fabrikanten in. De DTEK 60 is ontworpen en geproduceerd door Alcatel, maar beschikt wel over de betrouwbaarheid en features die je van een BlackBerry zou verwachten. Eigenlijk een beetje het beste van twee werelden, dus.

De BlackBerry DTEK60 in vogelvlucht

Lees verder na de advertentie.

Met zijn 5,5 inch-scherm is de DTEK60 één van de grootste BlackBerry-smartphones ooit. Een fysiek toetsenbord ontbreekt; typen doe je op dit toestel gewoon via het touchscreen. De DTEK60 is niet alleen uitermate geschikt voor zakelijk gebruik, maar kan dankzij zijn krachtige hardware ook andere taken prima aan.

  • Groot 5,5 inch-scherm met haarscherpe resolutie van 2560 bij 1440 pixels
  • 21 megapixel-camera achterop, 8 megapixel-camera voorop
  • Krachtige Snapdragon 820-chip van Qualcomm met 4GB werkgeheugen
  • 32GB opslagruimte ingebouwd, uitbreidbaar met microsd-geheugenkaart
  • Loopt op Android 6.0 Marshmallow met verschillende extra apps van BlackBerry

Meer over de BlackBerry DTEK60

BlackBerry is voor de DTEK60 een samenwerking aangegaan met Alcatel. Het Canadese bedrijf focust zich op de software, terwijl Alcatel de hardware voor zijn rekening neemt. Dat lukt de Chinese fabrikant uitstekend: de DTEK60 is voorzien van flink wat paardekracht en een lekker groot scherm. Ook op designgebied valt er weinig te klagen, met een elegante metalen behuizing. Ondanks het relatief forse formaat is het toestel vrij licht en compact gebleven.

Achterop zit een opvallende ‘convenience key’. Je kunt zelf instellen wat die knop precies doet. Start bijvoorbeeld automatisch de camera op met een druk op de knop, of open WhatsApp door meerdere keren de knop in te drukken.

Qua software doet BlackBerry er alles aan om de DTEK60 zo veilig mogelijk te maken. Je krijgt uitgebreide bescherming tegen malware, gevaarlijke software en kwaadwillende gebruikers. Zo kun je je gevoelige bestanden van encryption voorzien om ze te versleutelen, of je gebruikt de meegeleverde ‘password keeper’ om al je wachtwoorden moeilijker te maken en veilig op te slaan.

De BlackBerry DTEK60 heeft een adviesprijs van 579 euro en is ook verkrijgbaar in Nederland. Op deze pagina vind je de laatste prijzen van het toestel. Die worden dagelijks bijgewerkt, zodat je nooit teveel betaalt.

Lees het laatste nieuws over BlackBerry

Lees verder na de advertentie.

Gebruikers reviews BlackBerry DTEK60

0

nog geen reviews

Beoordeling

5 sterren
0 reviews
4 sterren
0 reviews
3 sterren
0 reviews
2 sterren
0 reviews
1 ster
0 reviews

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu