De Samsung Galaxy A54: Ruil in en krijg tot €80 extra terug!

Actie: tijdelijk gratis JBL-speaker bij aankoop losse Samsung Galaxy S9

Thomas Haenen
7 december 2018, 14:55
2 min leestijd
Actie: tijdelijk gratis JBL-speaker bij aankoop losse Samsung Galaxy S9

Koop je voor het einde van het jaar een Samsung Galaxy S9 of Galaxy S9 Plus, dan krijg je gratis een JBL-speaker. De actie geldt alleen bij aankoop van een los toestel.

Gratis JBL-speaker met Galaxy S9-actie

Bestel je de Samsung Galaxy S9, dan krijg je de JBL Link 10 gratis. Deze bluetooth-speaker wordt normaal los voor zo’n 130 euro verkocht. De actie loopt tot en met 30 december, maar je hebt daarna nog iets langer om je aankoop te registreren.

Via onze prijsvergelijker helpen we je de beste aanbiedingen voor een losse Galaxy S9 of losse Galaxy S9 Plus te vinden. De aanbieding geldt natuurlijk ook als je voor een smartphone met abonnement kiest. Na aanschaf registreer je je aankoop via de actiesite van Samsung.

Bij eerdere promoties van de Galaxy S9 kon je ook nog meedoen als je het toestel met abonnement bestelde. Nu lijkt Samsung deze groep om onbekende redenen uit te sluiten, en wordt alleen de verkoop van losse smartphones aangejaagd. Wel hebben sommige providers andere acties lopen. Zo krijg je bij Vodafone een gratis Google Home Mini, en geeft KPN 72 euro korting op je abonnement.

Samsung Galaxy S9

Samsung Galaxy S9 prijzen vergelijken

Bekijk product

Los nieuw

€ 289,-

Bekijken

Los refurbished

€ 134,99

Bekijken

→ Bekijk ook: alle Galaxy S9 aanbiedingen met abonnement

Heb je interesse in de nieuwere Galaxy Note 9, dan kun je deze maand ook profiteren van een aanbieding. Bij aankoop van een losse Galaxy Note 9 krijg je namelijk een gratis geheugenkaart van 512GB. Verder zijn dezelfde voorwaarden van toepassing: je moet je bestelling uiterlijk 30 december plaatsen, en registreren via deze site.

Veel voordeel op Galaxy S9

Begin dit jaar verscheen de Galaxy S9 in Nederland met een adviesprijs van 849 euro, maar inmiddels is de smartphone al flink in prijs gezakt. Dat terwijl het toestel qua camera, prestaties en beeldscherm de concurrentie nog altijd tot de beste van het moment behoort.

De Galaxy S9 heeft een randloos 5,8 inch-scherm, 12 megapixel-camera achterop en krachtige Exynos 9810-chip met acht cores. In onze Galaxy S9 review noemden we het een toestel “dat zich makkelijk met de beste smartphones van nu kan meten. De telefoon heeft een uitstekende camera, die vooral bij donkere omstandigheden boven de concurrentie uitsteekt. Het design en scherm zijn nauwelijks veranderd, maar blijven van hoogstaand niveau en maken van de Galaxy S9 een fraaie smartphone.”

Lees het laatste nieuws over Samsung

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu