Samsung Galaxy S23-serie: tot €800 terug bij inruil!

Laatste kans: tijdelijk gratis AKG-koptelefoon bij aankoop Galaxy S9

Thomas Haenen
13 november 2018, 16:12
2 min leestijd
Laatste kans: tijdelijk gratis AKG-koptelefoon bij aankoop Galaxy S9

Bestel je een Samsung Galaxy S9, Galaxy S9 Plus of Galaxy Note 9 dan krijg je een gratis draadloze koptelefoon van AKG. Je moet wel opschieten, want de actie loopt alleen nog deze week!

Gratis Samsung Galaxy S9 koptelefoon: zo meld je je aan

Bij aankoop van één van de drie recente toptoestellen krijg je de AKG Y500 gratis. Deze draadloze koptelefoon heeft een waarde van 149 euro en is pas vanaf later dit najaar in Nederland te koop. De aanbieding geldt zowel bij aankoop van een los toestel als met abonnement. Na aanschaf registreer je je aankoop via de actiesite van Samsung.

Samsung Galaxy S9

Samsung Galaxy S9 prijzen vergelijken

Bekijk product

Los nieuw

€ 339,-

Bekijken

Los refurbished

€ 176,99

Bekijken

De actie loopt tot en met 18 november, maar je hebt daarna nog iets langer om je aankoop te registreren. Via onze prijsvergelijker helpen we je de beste aanbiedingen voor een losse Galaxy S9 of losse Galaxy S9 Plus te vinden. De aanbieding geldt natuurlijk ook als je voor een smartphone met abonnement kiest.

Let wel op, want je kwalificeert alleen voor een gratis koptelefoon als je het toestel koopt bij één van de deelnemende partijen. Daar vallen gelukkig vrijwel alle bekende Nederlandse webwinkels en providers onder. Grote uitzondering is Belsimpel. Zij verkopen vaak geïmporteerde Samsung-smartphones met modelnummers die niet uit Nederland komen.

Gratis Samsung Galaxy S9 koptelefoon

Veel voordeel op Galaxy S9

Samsung heeft dit jaar al verschillende acties georganiseerd om de Galaxy S9 te promoten. Zo kregen vroege kopers eerder dit jaar een Samsung Dex gratis, waarmee het toestel gebruikt kan worden als desktopcomputer. De afgelopen drie maanden liep er een flinke cashback-actie, waarmee kopers 100 euro extra korting kregen op hun Galaxy S9 of S9 Plus. Daardoor haalde je de smartphone bij sommige winkels tijdelijk al voor zo’n 500 euro in huis.

Begin dit jaar verscheen de Galaxy S9 in Nederland met een adviesprijs van 849 euro, maar inmiddels is de smartphone al flink in prijs gezakt. Dat terwijl het toestel qua camera, prestaties en beeldscherm de concurrentie nog altijd tot de beste van het moment behoort.

De Galaxy S9 heeft een randloos 5,8 inch-scherm, 12 megapixel-camera achterop en krachtige Exynos 9810-chip met acht cores. In onze Galaxy S9 review noemden we het een toestel “dat zich makkelijk met de beste smartphones van nu kan meten. De telefoon heeft een uitstekende camera, die vooral bij donkere omstandigheden boven de concurrentie uitsteekt. Het design en scherm zijn nauwelijks veranderd, maar blijven van hoogstaand niveau en maken van de Galaxy S9 een fraaie smartphone.”

Lees het laatste nieuws over Samsung

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu