Download de Android Planet app

Android Planet

Gratis - Google Play
Download

Honor View 20

Dit moet je weten over de Honor View 20

De Honor View 20 is een opvallende Android-smartphone met vlotte hardware voor een lagere prijs dan de concurrentie. Dit betaalbare Huawei Mate 20 Pro-alternatief heeft een 6,4 inch-scherm dat bijna de hele voorkant vult. Geen balk bovenaan het beeld of notch, maar slechts een klein gaatje linksboven voor de selfiecamera. Achterop zit ook nog eens een ijzersterke camera van 48 megapixel.

Pluspunten Honor View 20

  • 6,4 inch-scherm vult 91(!) procent van de voorkant
  • 48 megapixel-camera achterop
  • 4000 mAh-accu gaat makkelijk volle dag mee

Minpunten Honor View 20

  • Glanzende achterkant is gauw vettig
  • Honors EmotionUI-interface oogt voor sommigen vel en rommelig

Honor View 20 Nederland

48 megapixel-camera met quad bayer

Achterop de View 20 zit een primaire camera van liefst 48 megapixel. Het Honor-toestel gebruikt de zogenaamde quad bayer-techniek om al die pixels samen te drukken, waardoor er uiteindelijk een haarscherpe 12 megapixel-foto wordt gemaakt.Dezelfde techniek wordt ook gebruikt op onder andere de Huawei P20 Pro en levert daar mooie foto’s op. Met deze opstelling kun je ook in het donker nog scherpe foto’s schieten.

Naast die camera zit een ‘time of flight’-sensor, in feite een infraroodsensor. Deze kan de afstand berekenen tot andere objecten in de echte wereld. Dat is bijvoorbeeld handig met augmented reality-apps, die zo precies weten hoe een virtueel object in de echte wereld geplaatst moet worden. De sensor wordt ook ingezet voor de portretmode: de View 20 weet zo namelijk heel precies wat er op de voorgrond en achtergrond geplaatst moet worden.

Honor in Nederland

Honor is misschien een vrij onbekende fabrikant in Nederland, maar het moederbedrijf van dit Chinese bedrijf kennen we allemaal: dat is namelijk gewoon Huawei! Huawei. Waar Huawei zich richt op allerlei soorten consumenten, hoopt Honor vooral jongeren aan te spreken.

De toestellen van de twee fabrikanten hebben vaak vergelijkbare hardware, maar voor een Honor-smartphone betaal je een paar tientjes minder. Zo zijn de Huawei P Smart (2019) en de Honor 10 Lite nagenoeg identiek, maar betaal je voor die laatste dertig euro minder. De smartphones van het submerk worden bijna alleen online aangeboden om de kosten zo laag mogelijk te houden.

Honor View 20 prijzen en aanbiedingen

Bekijk hieronder de meest scherpe Honor View 20 aanbiedingen van dit moment.

Laatste berichten

Videoreview: de Honor View 20 is een hole-in-one

Videoreview: de Honor View 20 is een hole-in-one

Video's De Honor View 20 is één van de meest opvallende smartphones van 2019, met flitsende achterkant en een gaatje in het scherm voor de selfiecamera. Of de basis ook bevalt, ontdek je deze Honor View 20 videoreview.
Honor View 20 review: View-tiful smartphone met een gaatje

Honor View 20 review: View-tiful smartphone met een gaatje

8
Reviews De Honor View 20 is één van de eerste Android-smartphones met een gaatje in het scherm voor de selfiecamera. Of dat bevalt, lees je in deze Honor View 20 review.
Honor View 20 met cameragat in scherm nu in Nederland te koop

Honor View 20 met cameragat in scherm nu in Nederland te koop

Deals De Honor View 20 is nu in Nederland verkrijgbaar voor 549 euro. Het is de eerste smartphone met een cameragaatje in het scherm die hier te koop is. We zetten de beste deals voor je op een rijtje.
Honor View 20 preview: opvallend design is voor geen gat te vangen

Honor View 20 preview: opvallend design is voor geen gat te vangen

Reviews De Honor View 20 is een opvallende Android-smartphone, uitgerust met een flitsende behuizing, cameragat in het scherm en slimme software. Is dit de revanche waar het submerk van Huawei op hoopt?
In gesprek met Honor: 4 vragen over updates, 5G en meer

In gesprek met Honor: 4 vragen over updates, 5G en meer

Nieuws Honor kondigde dinsdag de View 20 aan, een flitsend vlaggenschip met een cameragat in het scherm. In gesprek met Android Planet licht het bedrijf vast een tikje van de sluier op over verdere plannen voor 2019, van toekomstige smartphones tot aankomende Android-updates.

Download onze app

Download onze app