De Samsung Galaxy A54: Ruil in en krijg tot €80 extra terug!

Honor View 20

8
1/1

Pluspunten

  • 6,4 inch-scherm vult 91(!) procent van de voorkant
  • 48 megapixel-camera achterop
  • 4000 mAh-accu gaat makkelijk volle dag mee

Minpunten

  • Glanzende achterkant is gauw vettig
  • Honors EmotionUI-interface oogt voor sommigen vel en rommelig

Prijzen vergelijken

Los refurbished

Bekijk beste prijs

Dit moet je weten over de Honor View 20

De Honor View 20 is een opvallende Android-smartphone met vlotte hardware voor een lagere prijs dan de concurrentie. Dit betaalbare Huawei Mate 20 Pro-alternatief heeft een 6,4 inch-scherm dat bijna de hele voorkant vult. Geen balk bovenaan het beeld of notch, maar slechts een klein gaatje linksboven voor de selfiecamera. Achterop zit ook nog eens een ijzersterke camera van 48 megapixel.

48 megapixel-camera met quad bayer

Achterop de View 20 zit een primaire camera van liefst 48 megapixel. Het Honor-toestel gebruikt de zogenaamde quad bayer-techniek om al die pixels samen te drukken, waardoor er uiteindelijk een haarscherpe 12 megapixel-foto wordt gemaakt.Dezelfde techniek wordt ook gebruikt op onder andere de Huawei P20 Pro en levert daar mooie foto’s op. Met deze opstelling kun je ook in het donker nog scherpe foto’s schieten.

Honor View 20 Nederland

Naast die camera zit een ‘time of flight’-sensor, in feite een infraroodsensor. Deze kan de afstand berekenen tot andere objecten in de echte wereld. Dat is bijvoorbeeld handig met augmented reality-apps, die zo precies weten hoe een virtueel object in de echte wereld geplaatst moet worden. De sensor wordt ook ingezet voor de portretmode: de View 20 weet zo namelijk heel precies wat er op de voorgrond en achtergrond geplaatst moet worden.

Honor in Nederland

Honor is misschien een vrij onbekende fabrikant in Nederland, maar het moederbedrijf van dit Chinese bedrijf kennen we allemaal: dat is namelijk gewoon Huawei! Huawei. Waar Huawei zich richt op allerlei soorten consumenten, hoopt Honor vooral jongeren aan te spreken.

De toestellen van de twee fabrikanten hebben vaak vergelijkbare hardware, maar voor een Honor-smartphone betaal je een paar tientjes minder. Zo zijn de Huawei P Smart (2018) en de Honor 10 Lite nagenoeg identiek, maar betaal je voor die laatste dertig euro minder. De smartphones van het submerk worden bijna alleen online aangeboden om de kosten zo laag mogelijk te houden.

Honor View 20 deals

Honor View 20

128 GB

Lichte gebruikssporen

€ 217,99

3 dagen

Bekijk bij reBuy
reBuy
Bekijk alle deals

Lees verder na de advertentie.

Gebruikers reviews Honor View 20

0

nog geen reviews

Beoordeling

5 sterren
0 reviews
4 sterren
0 reviews
3 sterren
0 reviews
2 sterren
0 reviews
1 ster
0 reviews

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu