Download de Android Planet app

Android Planet

Gratis - Google Play
Download

Honor View 20

Dit moet je weten over de Honor View 20

De Honor View 20 is een opvallende Android-smartphone met vlotte hardware voor een lagere prijs dan de concurrentie. Dit betaalbare Huawei Mate 20 Pro-alternatief heeft een 6,4 inch-scherm dat bijna de hele voorkant vult. Geen balk bovenaan het beeld of notch, maar slechts een klein gaatje linksboven voor de selfiecamera. Achterop zit ook nog eens een ijzersterke camera van 48 megapixel.

Pluspunten Honor View 20

  • 6,4 inch-scherm vult 91(!) procent van de voorkant
  • 48 megapixel-camera achterop
  • 4000 mAh-accu gaat makkelijk volle dag mee

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

Minpunten Honor View 20

  • Glanzende achterkant is gauw vettig
  • Honors EmotionUI-interface oogt voor sommigen vel en rommelig

48 megapixel-camera met quad bayer

Achterop de View 20 zit een primaire camera van liefst 48 megapixel. Het Honor-toestel gebruikt de zogenaamde quad bayer-techniek om al die pixels samen te drukken, waardoor er uiteindelijk een haarscherpe 12 megapixel-foto wordt gemaakt.Dezelfde techniek wordt ook gebruikt op onder andere de Huawei P20 Pro en levert daar mooie foto’s op. Met deze opstelling kun je ook in het donker nog scherpe foto’s schieten.

Honor View 20 Nederland

Naast die camera zit een ‘time of flight’-sensor, in feite een infraroodsensor. Deze kan de afstand berekenen tot andere objecten in de echte wereld. Dat is bijvoorbeeld handig met augmented reality-apps, die zo precies weten hoe een virtueel object in de echte wereld geplaatst moet worden. De sensor wordt ook ingezet voor de portretmode: de View 20 weet zo namelijk heel precies wat er op de voorgrond en achtergrond geplaatst moet worden.

Honor in Nederland

Honor is misschien een vrij onbekende fabrikant in Nederland, maar het moederbedrijf van dit Chinese bedrijf kennen we allemaal: dat is namelijk gewoon Huawei! Huawei. Waar Huawei zich richt op allerlei soorten consumenten, hoopt Honor vooral jongeren aan te spreken.

De toestellen van de twee fabrikanten hebben vaak vergelijkbare hardware, maar voor een Honor-smartphone betaal je een paar tientjes minder. Zo zijn de Huawei P Smart (2019) en de Honor 10 Lite nagenoeg identiek, maar betaal je voor die laatste dertig euro minder. De smartphones van het submerk worden bijna alleen online aangeboden om de kosten zo laag mogelijk te houden.

Honor View 20 video

Bekijk alle Honor View 20 video's

Laatste berichten

Deze Android-smartphones kregen een (beveiligings)update – week 1

Deze Android-smartphones kregen een (beveiligings)update – week 1

Nieuws Ga jij het jaar fris beginnen met een nieuwe update voor je Android-telefoon? In dit overzicht houden we bij welke toestellen afgelopen week zijn bijgewerkt. Benieuwd of jouw smartphone hierbij zit? Kijk dan snel verder!
Deze Android-smartphones kregen een (beveiligings)update – week 48

Deze Android-smartphones kregen een (beveiligings)update – week 48

Nieuws Iedere week maakt Android Planet een overzicht van smartphones die de afgelopen dagen een Android-beveiligingsupdate hebben gekregen. Ben je benieuwd of jouw toestel erbij zit? Check dan snel onderstaand lijstje.
Deze Android-smartphones kregen een (beveiligings)update – week 46

Deze Android-smartphones kregen een (beveiligings)update – week 46

Nieuws Iedere week maakt Android Planet een overzicht van alle smartphones die een Android-beveiligingsupdate hebben gekregen. Ben je benieuwd of jouw telefoon erbij zit? Check dan snel ons overzicht.
Deze Android-smartphones kregen een (beveiligings)update – week 44

Deze Android-smartphones kregen een (beveiligings)update – week 44

Nieuws Elke week zet Android Planet op een rijtje welke smartphones een Android-beveiligingsupdate hebben gekregen. Wil je weten of jouw toestel erbij zit? Lees dan snel verder!
Deze Android-smartphones kregen een (beveiligings)update – week 37

Deze Android-smartphones kregen een (beveiligings)update – week 37

Nieuws Android-fabrikanten rollen het hele jaar door beveiligingsupdates uit, maar lang niet naar alle toestellen. Daarom zetten we de smartphones die zijn bijgewerkt regelmatig op een rijtje. Ook deze week zijn we bij je terug met een overzicht.
Sim only keuzehulp

Download onze app

Download onze app