Download de Android Planet app

Android Planet

Gratis - Google Play
Download

Honor View 20

Honor View 20
8,0
Scherm 6.4 inch
Camera 48 megapixel

Dit moet je weten over de Honor View 20

De Honor View 20 is een opvallende Android-smartphone met vlotte hardware voor een lagere prijs dan de concurrentie. Dit betaalbare Huawei Mate 20 Pro-alternatief heeft een 6,4 inch-scherm dat bijna de hele voorkant vult. Geen balk bovenaan het beeld of notch, maar slechts een klein gaatje linksboven voor de selfiecamera. Achterop zit ook nog eens een ijzersterke camera van 48 megapixel.

Pluspunten Honor View 20

  • 6,4 inch-scherm vult 91(!) procent van de voorkant
  • 48 megapixel-camera achterop
  • 4000 mAh-accu gaat makkelijk volle dag mee

Minpunten Honor View 20

  • Glanzende achterkant is gauw vettig
  • Honors EmotionUI-interface oogt voor sommigen vel en rommelig

48 megapixel-camera met quad bayer

Achterop de View 20 zit een primaire camera van liefst 48 megapixel. Het Honor-toestel gebruikt de zogenaamde quad bayer-techniek om al die pixels samen te drukken, waardoor er uiteindelijk een haarscherpe 12 megapixel-foto wordt gemaakt.Dezelfde techniek wordt ook gebruikt op onder andere de Huawei P20 Pro en levert daar mooie foto’s op. Met deze opstelling kun je ook in het donker nog scherpe foto’s schieten.

Honor View 20 Nederland

Naast die camera zit een ‘time of flight’-sensor, in feite een infraroodsensor. Deze kan de afstand berekenen tot andere objecten in de echte wereld. Dat is bijvoorbeeld handig met augmented reality-apps, die zo precies weten hoe een virtueel object in de echte wereld geplaatst moet worden. De sensor wordt ook ingezet voor de portretmode: de View 20 weet zo namelijk heel precies wat er op de voorgrond en achtergrond geplaatst moet worden.

Honor in Nederland

Honor is misschien een vrij onbekende fabrikant in Nederland, maar het moederbedrijf van dit Chinese bedrijf kennen we allemaal: dat is namelijk gewoon Huawei! Huawei. Waar Huawei zich richt op allerlei soorten consumenten, hoopt Honor vooral jongeren aan te spreken.

De toestellen van de twee fabrikanten hebben vaak vergelijkbare hardware, maar voor een Honor-smartphone betaal je een paar tientjes minder. Zo zijn de Huawei P Smart (2019) en de Honor 10 Lite nagenoeg identiek, maar betaal je voor die laatste dertig euro minder. De smartphones van het submerk worden bijna alleen online aangeboden om de kosten zo laag mogelijk te houden.

Honor View 20
8,0
Welke Honor View 20 wil je?
Wij hebben momenteel geen Honor View 20 aanbiedingen voor je. Vergelijk hier alle smartphones Vergelijk hier alle smartphones
Sim only nodig?

Honor View 20 video

Bekijk alle Honor View 20 video's

Laatste berichten

Deze Android-smartphones kregen een (beveiligings)update – week 25

Deze Android-smartphones kregen een (beveiligings)update – week 25

Nieuws Het is erg rustig deze week wat betreft nieuwe beveiligingsupdates en OS-upgrades. Dat neemt niet weg dat even checken of er een update voor jouw toestel klaarstaat, natuurlijk gewoon kan.
Deze Android-smartphones kregen een (beveiligings)update – week 20

Deze Android-smartphones kregen een (beveiligings)update – week 20

Nieuws Vooral Honor en Motorola hadden de vaart er afgelopen flink inzitten qua Android-beveiligingsupdates. Ook Sony rolde twee fijne updates uit. Bij Samsung was het juist opvallend rustig. Benieuwd of jouw toestel een update heeft gekregen? Neem dan een kijkje in dit overzicht.
Deze Huawei- en Honor-telefoons krijgen een update naar EMUI 10.1/Magic UI 3.1

Deze Huawei- en Honor-telefoons krijgen een update naar EMUI 10.1/Magic UI 3.1

Nieuws Huawei heeft haar EMUI 10.1-updateplannen uit de doeken gedaan. In totaal worden meer dan dertig Huawei-smartphones naar de nieuwe softwareversie geüpdatet. Ook enkele Honor-toestellen mogen op een update rekenen.
Deze Android-smartphones kregen een (beveiligings)update – week 19

Deze Android-smartphones kregen een (beveiligings)update – week 19

Nieuws Deze week geen heel groot nieuws wat betreft updates. Wel zijn er redelijk wat toestellen voorzien van de beveiligingsupdate van mei 2020. Daarnaast is de Android 10-update voor enkele toestellen van Samsung vanaf nu ook te downloaden.
Deze Android-smartphones kregen een (beveiligings)update – week 15

Deze Android-smartphones kregen een (beveiligings)update – week 15

Nieuws De tweede week van april is alweer begonnen en ook afgelopen week brachten fabrikanten verschillende (beveiligings)updates uit. Benieuwd of er ook een update voor jouw Androidtoestel te downloaden is? Check dan snel ons uitgebreide overzicht.