De Samsung Galaxy S22 5G nu tot €10 korting per maand op unlimited data!

Samsung introduceert gitzwarte Galaxy S7 Edge

Thomas Haenen
8 december 2016, 10:22
1 min leestijd
Samsung introduceert gitzwarte Galaxy S7 Edge

Een nieuwe variant van Samsungs gebogen vlaggenschip ligt binnenkort in de winkels, zo maakte de fabrikant zojuist bekend. De Black Pearl Galaxy S7 Edge is vanaf 9 december te koop in verschillende landen, maar Nederland valt voorlopig buiten de boot.

Lees verder na de advertentie.

Black Pearl Galaxy S7 Edge

Het is alweer de tweede zwarte variant van het toestel. Al sinds de introductie is er een glanzend zwarte Galaxy S7 Edge beschikbaar, de Black Onyx-versie. Die beschikt echter ook nog over een zilveren metalen rand, terwijl deze op de Black Pearl-versie ook zwart gemaakt is. Daardoor is het nieuwe model door en door zwart.

Black Pearl Galaxy S7 Edge

Samsung heeft zich voor deze kleur mogelijk laten inspireren door Apple. Dat introduceerde in september de iPhone 7 in het gitzwart, een glanzend zwarte variant die vooral veel vingerafdrukken aantrok. Het is licht opmerkelijk dat Samsung vlak na de introductie van Apple’s toestel met een tweede zwarte Galaxy S7 Edge komt.

De Black Pearl Galaxy S7 Edge wordt standaard verkocht met 128GB opslagruimte. Andere varianten van het toestel beschikken over slechts 32GB, wat dit een aanzienlijke upgrade maakt. Er zijn op dit moment geen plannen om een nieuwe zwarte versie van de gewone Galaxy S7 uit te brengen.

Vanaf 9 december zal de Black Pearl-versie verkrijgbaar zijn in verschillende landen, zo belooft de fabrikant. Het bedrijf zegt niet welke landen precies, maar vermoedelijk staat onder andere thuisland Zuid-Korea op die lijst. Samsung heeft aan Android Planet laten weten dat er voorlopig geen plannen zijn om deze variant in Nederland uit te brengen.

Lees het laatste nieuws over Samsung

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Samsung Galaxy S7 Edge
Samsung Galaxy S7 Edge

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu