CyanogenMod ondersteunt nu ook de Nexus 6 en LG G3

Redactie
8 januari 2015, 10:33
1 min leestijd
CyanogenMod ondersteunt nu ook de Nexus 6 en LG G3

CyanogenMod heeft donderdag ondersteuning toegevoegd voor de Nexus 6 en LG G3, waarmee bezitters van deze smartphones ook de populaire alternatieve Android-versie kunnen installeren.

Lees verder na de advertentie.

CyanogenMod bracht eerder de CM12-firmware, die is gebaseerd op Android Lollipop, uit. Nog niet alle features van CyanogenMod zijn in deze firmware te vinden, maar de software is al wel te gebruiken via het Nightly-kanaal. Een Nightly-build is een firmwareversie die elke dag wordt geüpdatet met de nieuwste functies, bugfixes en verbeteringen.

CyanogenMod Nexus 6 en LG G3

Screenshot_2014-11-26-10-58-50

CM12 is gebaseerd op Lollipop en oogt grotendeels als de standaard software waar Nexus-toestellen over beschikken. Op dit moment zijn onderdelen als de thema-app, aanpassingen aan de navigatiebalk en de mogelijkheid om je toestel snel te ontgrendelen nog niet in de firmware aanwezig. CyanogenMod meldt dat het werk aan enkele nieuwe features, zoals de Ambient Display-functie van de Nexus 6, een nieuwe berichten-app en de mogelijkheid om het weer in de statusbalk van Lollipop te tonen.

De CyanogenMod Nexus 6- en LG G3-firmware is eveneens gebaseerd op Android Lollipop, waarbij de komende tijd dus nieuwe onderdelen worden toegevoegd. Mocht je bekend zijn met het flashen van Nightly-builds, dan is het enorm fijn dat CM12 voor de Nexus 6 en LG G3 al te downloaden is.

Download de firmware

De CyanogenMod-firmware voor de Nexus 6 en LG G3 is respectievelijk hier en hier te downloaden. Op die website vind je ook firmware voor een reeks andere toestellen.

Nexus 6 of LG G3 kopen

Hieronder hebben we de beste aanbiedingen voor de Nexus 6 of LG G3 op een rijtje gezet.

Nexus 6

Motorola Nexus 6

Motorola Nexus 6 prijzen vergelijken

Bekijk product

We hebben momenteel geen Motorola Nexus 6 prijzen. Bekijk alle Motorola smartphones.

Alle Motorola smartphones met prijzen

LG G3

LG G3

LG G3 prijzen vergelijken

Bekijk product

Los nieuw

€ 628,72

Bekijken

Laatste CyanogenMod-nieuws

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu