Foto’s gemaakt met de Nexus Prime gespot op Picasa

Redactie
11 oktober 2011, 19:33
1 min leestijd
Foto’s gemaakt met de Nexus Prime gespot op Picasa
Foto's gemaakt met de Nexus Prime gespot op Google+

Op Picasa zijn foto’s opgedoken die gemaakt zijn met een ‘Galaxy Nexus’ camera. Uit de Exif-datagegevens van de afbeeldingen is dit op te maken. Er zijn in totaal twee foto’s gevonden met Galaxy Nexus in de datagegevens. Eentje met een man en een vrouw aan een tafel en de tweede van een Apple-winkel vol sticky notes gericht aan Steve Jobs. De laatste is aan de linkerkant van deze tekst te zien.

Een van de weinige dingen die nog niet helemaal duidelijk lijken te zijn over de nieuwe Nexus Prime telefoon is de camera. Hoewel er steeds meer Ice Cream Sandwich Google-apps en specificaties lekken is niet helder of de camera 5 of 8 megapixel gaat zijn. Dit is helaas ook niet op te maken uit de resolutie van de twee gemaakte foto’s omdat deze maar 3 megapixel zijn. Kennelijk zijn ze in grootte afgenomen toen deze zijn geupload naar Picasa. Opvallend is dat niet de naam Nexus Prime maar Galaxy Nexus in de Exif-data staat.

Lees verder na de advertentie.

Wanneer de Nexus Prime officieel zal worden aangekondigd is momenteel nog even gissen. 3 november wordt genoemd als mogelijke datum door diverse bronnen, maar niets is nog zeker. 27 Oktober lijkt in ieder geval niet de juiste datum te zijn van het Samsung Mobile Unpacked evenement getiteld ‘Google Episode’ die eigenlijk vandaag had moeten plaatsvinden maar is uitgesteld vanwege de dood van Apple-oprichter Steve Jobs. Een Samsung-medewerker heeft inmiddels laten weten dat de aankondiging binnen twee tot drie weken plaats zal vinden.

Bron: Androidnext

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu